Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dokładnie na grzyby i wyjść rano na spacer nie przywiązujac większej wagi co mam na sobie, czy wlosy dobrze ulożone i makijaz... nosz kurcze tak mi sie marzy taka swoboda.@ana. ja pochodzę z Warszawy, moj maz także, cała nasza rodzina...a nam coś jakieś 7 lat temu "odwaliło" i wynieśliśmy się na wieś, zupełnie nie wiedząc jak się tu żyje...powiem tak, mimo, ze wychowałam się w mieście, mając dostęp do wszystkiego nie chciałabym tam żyć. Wiem, ze dziewczynki jak pójdą na studia to będą chciały pewnie tam żyć- mieszkania będą miały- tak wiec problemu nie będzie, ale ja??? Oj nie...kocham tą ciszę, spokoj...jak jadę do Warszawy na kilka dni np do lekarza i zostaje na noc to mam dość na długo. Inaczej było jak pracowałam. Codziennie dojeżdżałam, ale wiedziałam, ze po pracy mogę usiąść ja tarasie i choć 15 min posłuchać szumu lasu i poczuć zapach...właśnie a pro po lasu- muszę wybrać się na grzyby, bo już chyba są [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
to udanej wizyty fajnie ze maluszka bedziesz dzis tez podgladacHej dziewczyny, wczoraj sie nie odzywałam, bo byliśmy w gorączce przeprowadzki. Dzisiaj juz wszystkie rzeczy w "nowym" mieszkaniu ale teraz pewnie kilka dni układania przede mną.
Wczoraj dałam radę bo miałam pomoc a i tak musiałam sie kłaść na troche zeby kręgosłup odpoczął.
Dzisiaj mam wizytę o 17:30, bede pytać o ta cesarkę. I moze juz poznam płeć.. dzis 16t2d. Wysyp na twarzy, zwiększone owłosienie, brak ochoty na słodkie wskazuje na chłopca ale kto bedzie to moze dzis sie okaże
A z listą wyprawkową super sprawa, dzięki na pewno mi sie przyda)