Dziewczyny zasypiam...normalnie tak mi się nic nie chce, a miałam w planach kilka rzeczy, a tu nagle dziś opadłam z sił...czyżby ciśnienie?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny zasypiam...normalnie tak mi się nic nie chce, a miałam w planach kilka rzeczy, a tu nagle dziś opadłam z sił...czyżby ciśnienie?
@Shoshita witaj, gratuluje prezentu...w razie gdybys potrzebowała podpowiedzi co do listy zakupów do wyprawki, utworzyliśmy wątek "lista wyprawkowa"
wlasnie tam weszlam!
@Chrząszczyk [emoji23][emoji23][emoji23] ja mam w domu Żabkę, ale zakupów tam nie robię [emoji12]
Pozdrawiam z kawka z tarasiku korzystając z ostatnich podrygów słońca [emoji182]![]()
![]()
@AlexF to ładnie Cię synuś załatwił...ja to tak egoistycznie podeszłam do przerwy 5-Cio letniej między Amelia i Emma (teraz tez tyle będzie, ale jak wiecie przypadek)...właśnie po to, by starsza córka pomogła, a i taka przerwa dobrze mi zrobiła...teraz znow będzie tego czasu mniej, ale dam radę...wózek na taras, ja z kawa w ręku...tak jak z Emcia robiłam...
@AlexF to ładnie Cię synuś załatwił...ja to tak egoistycznie podeszłam do przerwy 5-Cio letniej między Amelia i Emma (teraz tez tyle będzie, ale jak wiecie przypadek)...właśnie po to, by starsza córka pomogła, a i taka przerwa dobrze mi zrobiła...teraz znow będzie tego czasu mniej, ale dam radę...wózek na taras, ja z kawa w ręku...tak jak z Emcia robiłam...
Ech właśnie tak wyglądało moje życie kiedyś, bardzo dużo robiłam szkoleń i kursów, miałam iść na studia, czytałam dużo, nasze życie było super, cały czas rozwijałam się. Dlatego ostatnio dopadła mnie taka refleksja, że nie rozwijam się, stoję w miejscu czyli cofam się... I postanowiłam mieć coś swojego, kiedyś lubiłam robić zdjęcia i życie mnie tego pozbawiło i sama siebie tego pozbawiłam i teraz chcę do tego wrócić, jestem na etapie poszuukkiwannia sprzętu@Dotkass zazdraszczam, marzy mi sie mieszkac przy lesie, ogolnie pochodze z niewielkiej miejscowosci, wlasciwie to spora wioska, ale nie miasto i nie wyobrazam sobie mieszkac w miescie, nie widze siebie tam, a taki poranek z kubkiem kawy, ptaszki spiewaja ehhh marzenie moje, teraz wynajmujemy mieszkanie, mieszkam za granica mamy tu balkon i wyjscie z tylu domu na maly ogrod, ale jeszcze las! to juz dla mnie bajkamamy mieszkanie w pl ale to wlasnie w centrum miejscowosci i nie chce do niego wracac, planujemy sprzedac, jestesmy na etapie szukania dzialki moze moje marzenie sie spelni niebawem
@AlexF tez tak czytam z zazdroscia, ze dziewczyny maja tyle czasu dla siebie, ostatnio tyle czasu mialam dwa lata temu jakos hihi a teraz bedzie go jeszcze mniej od lutegoTo ci synek zalatwil sprzatanie
A co do płci no wiadomo, ze zdrowie dziecka najwazniejsze, ale jak tak kazdy sie juz dopytuje np. "wiecie juz, pewnie dziewczynka ? albo do meza "...no to nie wiesz co robiles ?" wrrrr wkurzaja mnie takie teksty to czlowiek zaczyna wkoncu myslec.
Witaj naszym gronieHej. Mam 31 lat, jestem w 15tygodniu to moja pierwsza ciáza - niespodzianka. Taki spozniony prezent urodzinowy od mojej polowki
Dzis pierwszy raz natknelam sie na to forum. Dla dzidzi nie mam jeszcze ani nitki. Szperam w necie, planuje, ukladam liste i na tym sie zwykle konczy! Jak narazie zakupilam dwie sukienki ciazowe i zabukowalam babymoon na pazdziernik![]()
to szukaj szukaj sprzetu, bo bedziesz pstrykac malej kruszynce w lutymOj załatwił, biorąc pod uwagę, że głowa mnie bolała to jak weszłam do pokoju to szczerze mówiąc chciało mi się płakać...
A co do różnicy to u nas zdecydowało życie, bo ja wiedziałam, że jak wyjdę z domu to już do pieluch nie wrócę, nie chciałam jedynka, chcę szukać nową pracę, a zacząć i za rok dwa dziecko spowodowałoby, że znowu byłabym na lodzie zawodowo. Poza tym lekarz stanowczo odradził żłobek ze względu na stan zdrowia małego i tym sposobem zostałabym w domu bez dochodu. Między innymi dlatego od razu zdecydowaliśmy się na drugie dziecko... Teraz czasami mój entuzjazm gaśnie i choć wiem, że musimy dać radę i jakoś ułoży się to ogarnia mnie przerażenie, mam nadzieję że to tylko hormony i minie
@Shoshita witaj
Ech właśnie tak wyglądało moje życie kiedyś, bardzo dużo robiłam szkoleń i kursów, miałam iść na studia, czytałam dużo, nasze życie było super, cały czas rozwijałam się. Dlatego ostatnio dopadła mnie taka refleksja, że nie rozwijam się, stoję w miejscu czyli cofam się... I postanowiłam mieć coś swojego, kiedyś lubiłam robić zdjęcia i życie mnie tego pozbawiło i sama siebie tego pozbawiłam i teraz chcę do tego wrócić, jestem na etapie poszuukkiwannia sprzętumam nadzieję, że mój zapał nie będzie słomiany
Cóż żyję nadzieją, że odchowamy dzieci i jeszcze poszalejemy z moim mężem
Witaj naszym groniemoja pierwsza ciąża też była niespodzianką, a tu już druga
![]()
witajHej. Mam 31 lat, jestem w 15tygodniu to moja pierwsza ciáza - niespodzianka. Taki spozniony prezent urodzinowy od mojej polowki
Dzis pierwszy raz natknelam sie na to forum. Dla dzidzi nie mam jeszcze ani nitki. Szperam w necie, planuje, ukladam liste i na tym sie zwykle konczy! Jak narazie zakupilam dwie sukienki ciazowe i zabukowalam babymoon na pazdziernik![]()