Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O widzisz ja też tyle magnezu lykam że niedobory nie przyszły mi na myśl nawetWitam obudzona przez męża w sposób zagrzewający do walki w dzisiejszym dniem [emoji12]
@mavika mimo łykania magnezu lewa ręka mi potrafi zdretwiec, w poprzednich ciążach tez tak miałam, ale i nogi mi dretwialy...tak sobie myśle, ze skoro magnez łykam to może za mało potasu...muszę wspomnieć o tym mojej gince. Nic Jej ostatnio nie mówiłam, bo dopiero co się zaczęło
Miłego piątku Kochane [emoji182]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Moja znajoma też miała tak że czuła wyraźne ruchy a później długo nic i nic i poszła do gina a okazało się że maluch zmienił pozycje i nadal się ruszał tylko był głębiej więc nic nie czuła. Nie masz się co martwić!Kochane wybaczcie, nie jestem w stanie was prawie wogole czytac. Jesteśmy z moim zalatani od wczoraj i telefon w użyciu rano przy kawie i w toalecie Hehehe.
Dzisiaj nad ranem obudziłam się z opuchnietymi dłońmi I tak mam do teraz. Odrazu poleciałam do laboratorium zrobić mocz bo to przecież nie czas na opuchlizne jeszcze. Tak bardzo się martwię. A jeszcze te klucia w podbrzuszu od prawie dwóch tygodni. Mam złe przeczucia...