reklama

Lutowe mamusie 2018

AlexF ja też mam problem z łożyskiem tez mega nisko, a w środę wizyta zobaczymy. W sumie ma czas jeszcze się podnieść oby. Trzymam kciuki.
Ja wczoraj cały dzień opiekowałam się 2 latką siostry. Małe to a mega zwiercone i podłe. Siostra ze swoją starsza była w szkole i na zakupach i do tego jeszcze mój tato leżący po tetniaku i udarze, którego ciągle coś boli i trzeba ruszać i masować. Powiem szczerze że ciężki dzień i jeszcze mi coś chyba zaszkodziło bo jakaś biegunka mnie męczyła i padam wcześniej wczoraj.
A w mocy przed 4 pobudka na siku i do rana snu brak. I na deser oko mi spuchło jakaś krosta sobie dojrzała na powiece.
Mimo wszystko dziewczyny udanego dnia wszystkim życzę. U mnie jeszcze dziś ma być gorąco

f2w3skjol4llo8s8.png
a to nie jęczmien na tym oku bo jak spuchlo to moze to to. jesli jeczmien to pocieranie cieplym zlotem np. obraczka pomaga

reklama
Kochane wybaczcie, nie jestem w stanie was prawie wogole czytac. Jesteśmy z moim zalatani od wczoraj i telefon w użyciu rano przy kawie i w toalecie Hehehe.

Dzisiaj nad ranem obudziłam się z opuchnietymi dłońmi I tak mam do teraz. Odrazu poleciałam do laboratorium zrobić mocz bo to przecież nie czas na opuchlizne jeszcze. Tak bardzo się martwię. A jeszcze te klucia w podbrzuszu od prawie dwóch tygodni. Mam złe przeczucia...

Na pewno wszystko będzie dobrze. Może jakaś mała infekcja się przyplątała.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry :)
Ja też chciałam mieć małą różnicę wieku, ale najpierw się przeprowadziliśmy, zmieniliśmy otoczenie i musieliśmy się nieco "ustawić", potem prawie rok się nie udawało, potem strata... i tak w sumie wyjdzie 3,5 roku różnicy (rocznikowo 4). Powiem Wam, strata choć wiadomo, ciężka rzecz, sporo mnie nauczyła w kwesti postrzegania i oceniania świata i planowania wszystkiego...
Ja mam 3 braci i siostrę, siostra 4 lata starsza, bracia 14, 16 i 17, ale mamy taki średni kontakt, wszyscy porozrzucani po Polsce i Szwecji.
Mój synek też poszedł dziś pierwszy raz do przedszkola, wcześniej chodził do żłobka a teraz miał 2 tygodnie przerwy więc już nie mógł się doczekać. A mama oczywiście przeżywa ;)
Życzę Wam miłego dnia, ja wracam do kartonów ;)

Dzień dobry :)
Pogoda kiepska.
Ja juz po pobraniu krwi na cytomegalie, teraz zmierzam do pracy i 8 godzin przede mną. Po pracy zobaczę czy bede na siłach ale chciałabym podjechać do jakiegoś centrum handlowego moze do h&m po te spodnie ciążowe, bo wczoraj byłam w galerii mokotow ale w h&m nie ma działu ciążowego :/
Dzisiaj druga noc na nowym miejscu. Testowaliśmy druga kanape do spania :p jedna za twarda a ta za miękka. Obudziłam sie o 4:30 i tak juz nie spałam do rana, potem moze 6-6:30 pol godziny i tyle.
Czuje juz ruchy coraz wyraźniej :)) właściwie od 2 tygodni czuje łaskotanie, a co jakis czas mini kopniaczek :)

reklama
Dzień dobry laski. Ja się wczoraj wyłączyłam bo tak mnie głowa bolała ze byłam nieprzytomna całe popołudnie i wieczór przeleżałam dziś już jest lepiej ale pospalam do 9 :)
Miłego dnia

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry