Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O Kochana, ambitny plan z tym sprzątaniemZaczęłam wczoraj od okien a dziś wysprzątalam salon i to tak dokładnie jak dawno już nie...teraz leżę i odpoczywam, bo kręgosłup dał się we znaki...tak sobie myśle, ze jak codziennie coś zrobię w dom to do końca września będę miała porządek [emoji12]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Chyba zgapie od Ciebie i też coś codziennie ogarnę w domu bo tak żeby wszystko odrazu posprzątać to już mocy nie mam Ja dotad wzielam no spe chyba raz. Staram sie nie brac lekow jesli bol nie jest silny.Słuchajcie, a jak macie jakieś kłucia/ciągnięcia w podbrzuszu to od razu bierzecie no-spę, czy czekacie parę godzin i jak nie przejdzie to dopiero wtedy?
Kłuje mnie dzisiaj od rana w okolicy jajnika i nie wiem czy brać czy czekać aż przejdzie.. Nie jest to jakiś bardzo mocny ból i tak się zastanawiam![]()
To spoko bo mnie teraz najlepiej wchodza jaja na poltwardo, pasztet, sok marchewkowy jednodniowy, tluste jest podstawa mojej diety, szynka parmenska tez jest spoko, grzybki w occie tez wjechaly.Pamiętam długą listę zakazów... Nie wolno surowego mięsa i ryb (nawet wędzonych ani surowej wędliny jak parmeńska), surowych jajek (nawet na miękko), wątróbki, pasztetów, niepasteryzowanego mleka i serów, grzybów, no i oczywiście alkoholu. Świeżo wyciskane soki tylko domowe z umytych owoców. Do tego unikać smażonego i tłustego, bo zgaga, refluks i mdłości.
Póki co trzymam się tego, co mnie uczyli, ale ciężko. Jajko sadzone z rozbełtanym żółtkiem to mi się już śni po nocach, i niebieskie sery![]()