mysiaka92
Fanka BB :)
@olga_d @martula1985 jestem w majowych mamusiach 2018
zupelnie nieplanowanie i nie umyslnie ( zabezpieczanie zawodzi ) w piatek bylam na sorze z krwawieniem ale jest wszystko ok 6w1d i jest serduszko
i 3.5mm maluch
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super, gratulacje@olga_d @martula1985 jestem w majowych mamusiach 2018zupelnie nieplanowanie i nie umyslnie ( zabezpieczanie zawodzi ) w piatek bylam na sorze z krwawieniem ale jest wszystko ok 6w1d i jest serduszko
i 3.5mm maluch
Straaaasznie mnie odrzucilo od ryby, tak jak uwielbialam, tak teraz patrzeć nie mogę... Tylko z rybami tak mam, ciekawostka....Hmmm a ja uwielbiam pieczarki a nawet jesli robie je raz w miesiacu to slubny mowi ze on ma juz dosc codziebnego jedzenia pieczahek hehe. Nie wiem co mu sie uwidzialo i nie przepada. Ale i jak sie pewno skusze ba sos pieczarkowy. Mmmmm a ja w ciazy to moglabym codziennie jesc ryby.... Mmmm dzis slubny zabral mnie na rybe mniamniam. Tak wiec z zachcianek ciazowtch to u mnie ryba hehehe choc wczesniej nie kochalam ich az tak bardzo. Teraz to dzien bez ryby dniem straconym albo na obiad albo na sniadanie albo obojetne byleby ryba hehehe