Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A propo cytrusów wczoraj poprosiłam męża żeby kupił mi pomarańcze i brzoskwinie.. przywiózł grejpfruty i śliwki [emoji23]
Stwierdził że tak było opisane [emoji23] rozumiem pomylić pomarańcze z grejfrutem, ale brzoskwinie i śliwki? [emoji16] ja chyba zacznę mu zdjęcia wysyłać co ma kupić [emoji12]Hahaha...zapamiętał dwie rzeczy? Zapamiętał...szkoda tylko ze nawet pierwsza litera się nie zgodziła [emoji12][emoji23][emoji23][emoji23]
![]()
A Ty wiesz, ze cytrusy wzmagają zgagę?
![]()
Daj spokój. [emoji4]Wyłąź z tego dola. Olej teściowa.[emoji36] Pociesze Cię, że dupsko to boli mnie nawet jak nie leżę. [emoji12]Za długo jak sobie pochodze to tez nie jest fajnie.Cześć Dziewczyny. Ja znowu mam doła, teściowa mnie wkurza, mąż poza domem, boli mnie dupsko od leżenia i wkurzają mnie muchy. Dobijcie mnie [emoji24]
Przyznam Ci się, że od czasu do czasu łyczka, dwa coli wypije. Ale to bardzo rzadko.Całego kubka nie, bo miałabym wyrzuty, że dziecko swoje truje.[emoji4]I to jak! Najbardziej to mi się chce zimnej coli albo piwa 0% ale nikt mi nie chce kupić [emoji24]
No, tak prawie mu się udalo[emoji38] Brzoskwinie można na upartego podpiąć pod śliwke, a pomarańcza pod grejpfruta...maczanego najwyżej w cukrze[emoji2]A propo cytrusów wczoraj poprosiłam męża żeby kupił mi pomarańcze i brzoskwinie.. przywiózł grejpfruty i śliwki [emoji23]