Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To na pewno to, rozmawiałam z dwoma lekarzami o tych ciałach ketonowych w moczuTeraz nie badałam glukozy, poprzednio wyszla w normie. W moczu nieobecna.
Jadłam wlasnie o 21 owoce. Ale ta miseczka i mini kromka chlebka domowego na śniadanie to były cale węglowodany tego dnia. Do tego trening i sporo czasu na nogach poza domem. Myślę ze to to.
Moja mama i teściowa mieszkają od nas w zasięgu hmmm... Jedna 20 metrów, druga 50 więc co do obiadów po porodzie mam nadzieję że mnie będą wspierać w tym temacie@Dotkass ja zabrałam się za ogarnianie domu, nie wiem, czy to wicie gniazda mnie wzięło czy co, chociaż na to chyba za wcześnie. Ale mam trochę czasu akurat i zabrałam się za organizację, i muszę przygotować dzieciowy budżet. Zbieram i testuję też przepisy, bo mam w planie od listopada zrobić Wielkie Gotowanie i pomrozić gotowe zupy, sosy i inne, żeby po porodzie mieć gotowe obiady i nie stać w kuchni.
Może przesilenie jesienne szybciej dotarło. Patrząc za okno u mnie od kilku dni to istna jesień... Ale nie piękna, złota tylko bezlitosna słota...Ostatnio jakoś mało chętnych do pisania. Tez macie takie wrażenie?
Ja jutro pobudka o 7:00, bo śniadanie do szkoły muszę przygotować i uczesać moja Gwiazdkę...dobrze, ze w ciągu dnia będę mogła się zdrzemnąć
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mam nadzieję, bo perspektywa cukrzycy ciążowej przyprawia mnie o doła...To na pewno to, rozmawiałam z dwoma lekarzami o tych ciałach ketonowych w moczu![]()
U mnie też za oknem nieciekawie. Chyba musze powyciagac z garderoby jesienne kurtki. Wczoraj zamówiłam przez internet spodnie ciążowe. Mam nadzieje, ze będą dobre, bo nie lubię bawić się w odsyłki[emoji4]Może przesilenie jesienne szybciej dotarło. Patrząc za okno u mnie od kilku dni to istna jesień... Ale nie piękna, złota tylko bezlitosna słota...
Kilka dni temu miałam mocne kłucie i też dziwne uczucie, którego nie umiałam opisać. Pomógł magnez bo jak zaczęłam brać to jest o niebo lepiej, a moja gin zwiększyła mi luteine z 1 na 2 dziennie. Teraz jest okDziewczyny, czy Wy też macie taki dziwny bol krocza jakby człowiek zsiadl z rowera po 2 godzinach jazdy? Ból jakby ciagnacy.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom