Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@Mimicat, witaj w klubie. Ja już widzę, że pierwsza rzecz jaką muszę zrobić po urlopie to kupić spodnie. Ja uwielbiam jegginsy i trudno mi będzie wrócić do jeansow. Gniotą mnie nawet takie bardzo rozciągliwe. Nie widziałam nigdzie jegginsow ciążowych niestety, więc tak sobie kombinuje, że jedne poświęcę i dam krawcowej do przerobienia na takie z gumką. Jestem z tych sukienkowych kobiet więc uszyje sobie też kilka prostych, dopasowanych sukienek z dzianiny i będzie okZ butami też problem, bo ja również uwielbiam obcasy, zwłaszcza jesień-zima. Nie mam żadnych bez obcasa [emoji30]

Ja mam z H&M ciążowe od ponad miesiąca i nic się z nimi nie dzieje. Póki co. Oby tak zostało@Dotkass jestes zadowolona ze spodni z Kiabi? Koleżanka mówiła, że kupiła w h&m ciążowe i po 2 miesiącach wyglądały jak szmaty.
Widziałam jegginsy w C&A Link do: Jegginsy ciążowe | C&A Ale nie mierzyłam, więc nic więcej nie powiem o nich, niestety.@Mimicat, witaj w klubie. Ja już widzę, że pierwsza rzecz jaką muszę zrobić po urlopie to kupić spodnie. Ja uwielbiam jegginsy i trudno mi będzie wrócić do jeansow. Gniotą mnie nawet takie bardzo rozciągliwe. Nie widziałam nigdzie jegginsow ciążowych niestety, więc tak sobie kombinuje, że jedne poświęcę i dam krawcowej do przerobienia na takie z gumką. Jestem z tych sukienkowych kobiet więc uszyje sobie też kilka prostych, dopasowanych sukienek z dzianiny i będzie okZ butami też problem, bo ja również uwielbiam obcasy, zwłaszcza jesień-zima. Nie mam żadnych bez obcasa [emoji30]