Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No widzisz a ja słyszałam że spokojnie dwie filiżanki (czyli jeden kubeczek) kawy można pić. Ja pije codziennie jedną kawę. A nawet na weselu zdarzyło mi się dwie słabe w dużym odstępie czasuNo wlasnie nie wiem jak juz z tym piciem kawy jest. Pytalam lekarza czy moge czasem sie napic kawy takiej slabszej niz zwykle i mowil ze nie powinno sie pic kawy w ciazy, ale jesli bardzo chce to moge raz na czas sie napic. Cisnienie mam idealne. Raz na czas sie napije.
Dotkass,podgrzej placki ziemniaczane w mikrofalówce żeby były ciepłe. Jakbym podała mężowi zimne placki to by nie zjadł i nakrzyczał na mnie..![]()
Bozia mu rączek nie dała, sam sobie nie może podgrzać? Nóż mi się w kieszeni otwiera jak coś takiego słyszę, no sorry.Dotkass,podgrzej placki ziemniaczane w mikrofalówce żeby były ciepłe. Jakbym podała mężowi zimne placki to by nie zjadł i nakrzyczał na mnie..![]()
Ja mam w szkole zebranie za tydzień we wtorek 12 września, smażyłam naleśniki z dżemem przed chwilą. Jutro na 9:00 mam wizytę u lekarza,to prawie 16 tydzień. Mam nadzieję że poznam płeć,chyba że mi nie zrobi USG bo to na NFZ..