Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Slinka???? Ja mam język na wysokości kolan....jutro miałam robić leczo ale chyba placki wygrają.A Wy dalej o plackach. A mi ślinka cieknie.
Zapomnialam dopiero o tych plackach i znow mi sie chce. W koncu bede musiala zrobic. Moze jutro, po wazeniu u gin. W ogole to wazenie to jest jakis wymysl dzi*ki i szatana. :/Ja dziś nasmażyłam placków ziemniaczanych i tyle zjadłam oczywiście z cukrem, ze ledwo żyje, a z łakomstwa jeszcze bym zjadła...chyba poczekam na R i zjem już zimne z Nim
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja dzis kupiłam pierogi ruskie, ale chyba mi sie juz przejadly. W ogóle brakuje mi pomysłów na obiad. Na nic nie mam ochoty. :-(
Żartujesz????Dotkass,podgrzej placki ziemniaczane w mikrofalówce żeby były ciepłe. Jakbym podała mężowi zimne placki to by nie zjadł i nakrzyczał na mnie..![]()

A jakiś odnośnik do badań? Bo z tego co wiem, to ten mit już dawno obalony a portale internetowe i telewizja przekzują taki kit że aż uszy i oczy bolą.Nigdy nie lubiłam mikrofalówki, zawsze wiedziałam, ze jest niesmacznie i nie zdrowo, a ostatnio dodatkowo natrafiłam na artykuł o kuchence mikrofalowej i jej wpływie na zdrowie i aktywacje choćby komórek rakowych (nie tylko stojąc w pobliżu, a niestety w jedzeniu, który podczas reakcji się uaktywnia) to cieszę się, ze nie używamy.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
I amen!Ojejku jakie bzdury! Dawno nie czytałam równie wymyślnych bredni. Mikrofala nie ma żadnych negatywnych skutków zdrowotnych. Można jej nie lubić, ale straszenie nią to mit. Jedyny problem z mikrofalą to to, że jedzenie nie podgrzewa się równomiernie, więc jeśli np. mamy kawałek surowego mięsa, to nie ma gwarancji, że się ugotuje w całości i zginą wszystkie pasożyty/patogeny. Do tego potrzebna jest minimalna temperatura (np. 67C) i czas (np. 3 minuty). A wszystkie straszaki o raku itp można między bajki włożyć, wynikają z niewiedzy lub chęci zdobycia popularności.
A stanie koło mikrofalówki jest w 100% bezpieczne, ilość promieniowania wydostającego się na zewnątrz jest tak znikoma, że nie ma żadnego wpływu na nic.

Prawdziwe. [emoji4]Gotuje mleko, zwykle litr w garnku, a w kubku rozrabiam kilka łyżeczek kakao w ok. 3/4 mleka. Dodaje jeszcze ciutkę cukru, bo nie lubię jak kakao jest za bardzo słodkie. Zresztą na codzień używam bardzo mało cukru czasami w ogóle. Herbaty nie pijam, a kawy nie slodze.[emoji4]Wybuchowa mieszankę z kubka wlewamy do gotujacego się mleka w garnku. Jeszcze chwile pogotuje i jest cieplutkie kakao.Kakao prawdziwe gotujesz czy te rozpuszczalne?
Ciekawa jestem bo nigdy nie gotowałam. Zawsze te drugie.