Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hahaha!!! Ręce będziesz miała i czyste i nawilżone, no i pomarańczoweMoje roztargnienie i zaćmienie ciążowe chyba przeszło na mojego męża [emoji23] poprosiłam go, żeby kupił mi chusteczki nawilżone, do wycierania rąk, żebym nie musiała za każdym razem wstawać jak mam klejące od pomarańczy itp. Wiecie co mi kupił?
[emoji23]
![]()
Kochana ciesz sie ze ktokolwiek chce ci ciaze blizniacza prowadzic bo jest to karalne dla ginekologow to musi byc ginekolog -neonatolog poczytaj sobie zarzadzenie ministra zdrowia o ciazy blizniaczej i z takim problemem co ty masz powinnas lezec w kliniceZazdroszczę Wam. Dlaczego ja mieszkam na takim zadupiu? [emoji31]
Do kliniki daleko, patologii ciąży u nas nie ma, a z moją szyjka nie mogę jeździć co dwa tygodnie 100KM w jedną stronę na wizytę do kliniki, jak żyć? [emoji22]
Co????? [emoji33]Kochana ciesz sie ze ktokolwiek chce ci ciaze blizniacza prowadzic bo jest to karalne dla ginekologow to musi byc ginekolog -neonatolog poczytaj sobie zarzadzenie ministra zdrowia o ciazy blizniaczej i z takim problemem co ty masz powinnas lezec w klinice
Poslalam ci na privCo????? [emoji33]
Znalazłam w necie, czytałam. Możesz mi wskazać punkt gdzie jest napisane że lekarz musi być neonatologiem i o tych karach? Bo nic takiego nie widzę.Poslalam ci na priv