Juliettaaa123
Aktywna w BB
Moje bliźniaki według miesiączki to 17tc i 4 dzień, a według USG i ginekologów 15tc i 4dni...Mój lekarz liczy tak jak wskazują liczby.Skoro mam 15 tydz.i 4 dzień to wpisuje mi że wizyta była w 15 tygodniu,a nie w 16.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moje bliźniaki według miesiączki to 17tc i 4 dzień, a według USG i ginekologów 15tc i 4dni...Mój lekarz liczy tak jak wskazują liczby.Skoro mam 15 tydz.i 4 dzień to wpisuje mi że wizyta była w 15 tygodniu,a nie w 16.
Mnie dzisiaj w nocy złapał okropny skurcz obu łydek,bolało okropnie,łzy mi leciały,męczyłam się ok.10 minut zanim puściło..
Martula jak ja nie lubię wychodzić z domu bez śniadania. A na badania mam dosyć daleko ze muszę kilka przystanków podjechać autobusem jeszcze przejść po schodach przez kładkę nad ulica i jeszcze iśc z pol kilometra. Pije wodę w drodze a w torebce zawsze pączek albo kanapka.Dzień dobryja dziś na badania muszę lecieć, więc mąż się śmieje że znowu mnie na spacer wyprowadza
obudziłam się już o 5 na siku, a że muszę oddać mocz do badań to już się tak rozbudziłam, że nie zasnęłam. Teraz czekam aż mąż wstanie, lab od 7.15 czynny, chyba umrę z głodu [emoji32]
Miłego dnia! [emoji1]