reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lutowe mamusie 2018

Tez planujemy Zakopane na urlop, ale my nigdy nic nie rezerwujemy. Jedziemy tak o w ciemno a tam i tak sie cos zawsze znajdzie przy drodze stori tyle ludzi, ktorzy do siebie zapraszaja ze hoho

reklama
Dziewczyny z paranoja,Ja jeszcze ani razu nie widziałam bobasa a moja wizyta wygladała tak,że założyła mi położna kartę,pobrała krew,pogadała i tyle.Gdyby nie dzisiejszy cud i udało mi się pidsłuchać serduszka to bym nadal żyła w nie pewności bo pierwsze USG prenatalne już będę mieć w środę.Angielska opieka nad ciężarnymi.

85993e3kn5jd3sk8.png

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Bleh, nie lubię Zakopanego, nie lubię! Nie polecam ;) ale oczywiście co kto lubi, dla mnie za dużo ludzi, reklam, górali i chinskiego badziewia :D przyznam się teraz, że ja w 6 tygodniu pojechałam w góry, tylko że słowackie Tatry - niebo a ziemia jeśli chodzi o tłok i urodziwosc miasteczek :) oczywiście, trasy wybraliśmy lekkie i częste postoje. Pamiętajcie, że wchodzenie na wysokie góry jest zabronione ze względu na różnice ciśnień, zwalscza jeśli na codzienne mieszkacie na nizinach ;) ja planuję w 2 trymestrze wybrać się jeszcze na Słowację [emoji7] [emoji7] kocham, uwielbiam, mam nadzieję że będzie ok i pojadę. Bo tak to już pewnie kilka lat gór nie zobaczę :( chodzą niby ludzie z niemowlakami w plecakach, ale dla mnie to chyba zbyt duże ryzyko.

Bleh, nie lubię Zakopanego, nie lubię! Nie polecam ;) ale oczywiście co kto lubi, dla mnie za dużo ludzi, reklam, górali i chinskiego badziewia :D przyznam się teraz, że ja w 6 tygodniu pojechałam w góry, tylko że słowackie Tatry - niebo a ziemia jeśli chodzi o tłok i urodziwosc miasteczek :) oczywiście, trasy wybraliśmy lekkie i częste postoje. Pamiętajcie, że wchodzenie na wysokie góry jest zabronione ze względu na różnice ciśnień, zwalscza jeśli na codzienne mieszkacie na nizinach ;) ja planuję w 2 trymestrze wybrać się jeszcze na Słowację [emoji7] [emoji7] kocham, uwielbiam, mam nadzieję że będzie ok i pojadę. Bo tak to już pewnie kilka lat gór nie zobaczę :( chodzą niby ludzie z niemowlakami w plecakach, ale dla mnie to chyba zbyt duże ryzyko.
Ja nawet nie myślę by w tym stanie chodzić po górach.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak mi się nic nie chce [emoji17] dobrze, ze chociaż ruszyłam się i wstawiłam wodę na makaron. Dziś szybkie danie z okazji kolejnego dnia leniwca [emoji12].
Jak pomyśle, ze muszę się jeszcze spakować na cały tydzień i w poniedziałek ruszyć do pracy to aż mi się odechciewa. Kocham swoją prace, ale mam 70 km (6 lat temu kupiliśmy dom i wynieśliśmy się z Warszawy na wieś)...

Jutro mam Panieński Przyjaciółki, a w związku z tym, ze jest w Warszawie to już zostanę cały tydzień w mieszkaniu Mamy, bo jakoś nie widzi mi się codziennie wstawać po 5 rano i spędzać prawie dwóch godzin w autobusie [emoji17]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Pyzunia, też jestem po dwóch cc i również zaczyna mnie kłuć blizna,ale co najdziwniejsze-poprzedniej ciąży nie miałam takiego kłucia jak teraz.
Mama Zuzanki ja też mam wizytę u lekarza na 19 lipca. Wczoraj robiłam wyniki HIV, kiła toksoplazmoza, morfologia- wszystko jest w porządku,nigdy nie miałam tak dobrej morfologii jak teraz. Natomiast w moczu mam obecną krew, eurocyty, nabłonki ,leukocyty i fosforany :(

Do góry