Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Zaparcia to jeszcze ,ale to sikanie? Chyba jakby uciskalo to byłoby parcie na pęcherz? Boję się że coś się dzieje...
Jeśli się martwisz, zapisz się do lekarza, niech zerknie i zleci badania.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zaparcia to jeszcze ,ale to sikanie? Chyba jakby uciskalo to byłoby parcie na pęcherz? Boję się że coś się dzieje...
Spróbuj wypróżnić się (siusiu) w cieplej wodzie, albo pokręć się na sedesie, przyjmuj inne pozycje, może masz Malucha na pęcherzu i blokuje go
Sama już nie wiem piję i piję i nawet nie tyle że nie mogę a nie chce mi się sikac.Przepraszam że zanudzam.
![]()
Idę w poniedziałek. Tydzień temu robiłam mocz i nic nie wyszłoJeśli się martwisz, zapisz się do lekarza, niech zerknie i zleci badania.
![]()
Idę w poniedziałek. Tydzień temu robiłam mocz i nic nie wyszło
Podstaw sobie coś pod nogi na kibelku, wiaderko czy miednicy, tak żeby kolana były wyżej, to pomaga w przypadku każdego wyprozniania. Poza tym mi się dzisiaj tak zrobiło od po południa właśnie, że mam parcie na pęcherz a siku mało idzie. Może to macica naciska.. Nie wiemDziewczyny mam taki problem dotychczas miałam cały czas parcie na pęcherz w nocy regularnie się budzilam z tego powodu. Od dwóch dni nie mogę się wysikac chodzę do ubikacji ale normalnie parę kropli . Mam też zaparcia pomimo tego że wcześniej wszystko było jak w zegarku. Nic mnie nie boli ani nie piecze , ale brzuch mam jak balon. Staram się dużo pić i nic. Strasznie panikuje.
Ja na twoim miejscu skonsultowalabym to z lekarzem mimo wszystkoDzięki dziewczyny , może panikuje bo ostatnio jak coś zaczęło się zmieniać to okazało się że dziecko umarło.
Zobaczę jutro , jeżeli nie przejdzie to lekarz przyjmuje jeszcze w czwartki. Dziecko sprawdziliśmy dzisiaj już dwa razy ...trudniej było znaleźć tętno ale się udało, dużo było też różnych bulgotow itp może to przez te problemy.Ja na twoim miejscu skonsultowalabym to z lekarzem mimo wszystko