Proszę o dodanie do WZ.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mnie okropnie męczy wieczorami,strasznie uciażliwe to jest ale ratuje mnie jak na razie ciepłe mleko.Hej, czy macie tak jak ja ogromny problem ze zgagą?
Ja mam przodujące łożysko i bardzo się boję, jeśli nic się nie zmieni to czeka mnie cesarskie cięcię, czy któraś z Was ma ten sam problem?
@Dotkass Dziękuję za odpowiedz. Tak to moja pierwsza ciąża i z idylicznego obrazka wicia gniazda i biegania do ostatniego dnia ciąży w 20 tygodniu przeszłam na tryb siedząco-leżący. Wszystko jest bardzo nieznane i mam ogromne obawy. Co do ginekolog to jej ufam, tylko chciałabym jak najdłużej donosić ciążę, bo każdy dodatkowy dzień dzidziusia w brzuchu matki jest korzystny.
Może pomoże sposób, który mnie ratował: migdały. Wystarczyło 5-6 sztuk i zgaga po (dłuższej) chwili odpuszczała. Życzę powodzenia z pozbyciem się choleryHej jestem w 30 tygodniu i zgaga mnie nie opuszcza już tydzień ale stary sposób to napić się mleka chłodnego i pomaga choć na trochę
Hej Dziewczyny.
Jeśli można to chciałabym do Was dołączyć.
Nasz Leonek ma się pojawić na świecie 28 lutego 2018 r.
Troche już przeszliśmy w tej ciąży.. ale jak na razie wszystko jest ok. Jedyne czego teraz się boimy to hipotrofii. W poprzedniej ciąży miałam kiepskie łożysko dlatego modle się, żeby w tej nie było tak samo.
Ssabrinaa również mam łożysko na przedniej ścianie i dosyć nisko i też jestem po cc.Do tego jeszcze mam macice dwurożną, cukrzyce i chorą tarczyce, mimo tych przeciwności wierzę że będzie dobrze !
Pozdrawiam wszystkie lutowe brzuszki!![]()