reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
wróciłam z konsulatu z nowym paszportem, powiem wam że w metrze nie mam prawie mdłości, w samochodzie jest tragedia
emoji3061.png
mąż powiedział, że tutaj mamy z dziećmi do 4rż jeżdżą transportem publicznym za darmo, także fajnie
Fajny przywilej 😊
Cześć, ja po wizycie. Widziałam dzisiaj pulsującego kropka 🥰😍 i z usg i ostatniej miesiączki równo 6 tydzień. Co prawda jest obok krwiak i jakbym zaczęła krwawic to szpital, ale leżeć nie musze 🙂
O super to piękny widok 😊 będzie wszystko dobrze a duży ten krwiak?
Tez bym chciała córkę, bo wszystko w domu 😁 moja Liliana ma 20 miesięcy to podobnie :) syn ma 4,5 ale on by pewnie wolał brata 😂

Ja tez będę sama i to z 3 🤣🤣 a mój kierowca to czasem cały tydzień go nie ma 😏😏

Super <3 gratulacje :)

Ja dziś sciaglam apke o ciąży 😁 cieszy tak samo nawet w kolejnej 🤣🤣Zobacz załącznik 1283175
O kurcze bo to będziesz miała urwanie głowy 😊 mój mam nadzieję że będzie robił tylko pierwsze zmiany 😊
Więź porodów lutowych hehe
Zobaczysz jakie będą emocje jak będziemy rodzić ja każdy poród przeżywałam jakbym to ja rodziła 😂

A tak w ogóle gin przepisał mi duphaston. Jutro zbadam jeszvze progesteron i jak będzie nadal taki jak dziś to chyba zacznę brac. Bo on nie zaszkodzi, prawda?

Tez bym chciała córkę, bo wszystko w domu 😁 moja Liliana ma 20 miesięcy to podobnie :) syn ma 4,5 ale on by pewnie wolał brata 😂

Ja tez będę sama i to z 3 🤣🤣 a mój kierowca to czasem cały tydzień go nie ma 😏😏

Super <3 gratulacje :)

Ja dziś sciaglam apke o ciąży 😁 cieszy tak samo nawet w kolejnej 🤣🤣Zobacz załącznik 1283175
Wow. Ja mam meza z Którym zajmujemy sie na zmiane, roznica wieku bedszie wieksza a chwilami łapie mnie lęk🤣
Nie że nie dam rady ale ze bedzie naprawde wesoło 😂

I różnica wieku u nas 3.5 roku miedzy pierwszym synem a córka sprawdziła sie super. Wszystko tak na spokojnie, duzo rozumial, pomagał...mogłam poleżeć jak sie zle Czulam.. macierzyństwo nie rodem z tych obrazkow fejsbukowych utyranej brudnej mamy🤣🤣🤣 a jak bedzie tym razem gdzie różnica wieku bedzie taka sama sie okaże 😄 trzecie calkowicie inne, bardzo żywiołowe i uparte 🤣

Może pytanie głupie, ale duphaston się łyka tak? :p to nie jest dopochwowe?
Nie brałam wcześniej, a jeszvze nie wykupiłam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry