Stelle
Fanka BB :)
Kurcze, późno masz ta wizytę. Ja wtedy będę już po drugiejUwielbiam oglądać Wasze usgGratuluje mamuśki
mi się już cholernie dłuży a wizyta dopiero 30 czerwca
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kurcze, późno masz ta wizytę. Ja wtedy będę już po drugiejUwielbiam oglądać Wasze usgGratuluje mamuśki
mi się już cholernie dłuży a wizyta dopiero 30 czerwca
![]()
Na pierwszej stronie 1 post tam wpisuje terminy porodówLusia jest jakaś lista? Ja nic nie widzę?
o rety, biednaJa pikole... Jestem po pierwszym pomiarze. Zmarnowałam trzy paski testowepatrzcie na te pokute palce
za mało krwi mi wylatywało... Już zwiększyłam głębokość ukłucia na maksa a i tak ta kropelka taka mini mini
no ale cukier po tostach ładny, czyli mogę sobie pozwalać
![]()
Pij dużo wody przed ukłuciem- ja mam spory problem z pobieraniem krwi, bo mam bardzo głęboko żyły i czasem mam pobieraną krew z palcaJa pikole... Jestem po pierwszym pomiarze. Zmarnowałam trzy paski testowepatrzcie na te pokute palce
za mało krwi mi wylatywało... Już zwiększyłam głębokość ukłucia na maksa a i tak ta kropelka taka mini mini
![]()
Hihi. Musisz dobrze rozgrzac paluszka. Najlepiej masowac czy tez w ciepłej wodzie przed potrzymaćJa pikole... Jestem po pierwszym pomiarze. Zmarnowałam trzy paski testowepatrzcie na te pokute palce
![]()
Ta ciąża tez bedzie książkowaJeśli chodzi o objawy to mam wrażenie że u mnie to falamiraz mnie boli podbrzusze, a później nie boli i mogłabym biegać. Dziś mnie bolały plecy ale w zasadzie już nie bolą. Stałym objawem są bolące i nabrzmiałe piersi i to tak mocno dość bolą. Boli mnie czasem w plecach ale tak po bokach. Ale z synem w ciąży oprócz braku miesiączki i rzyganka nie było mi nic, a ciąża była książkowa.
Ciekaweo rety, biedna
Patrzcie, znalazłam metodę na przewidywanie płciwiem ze niepotwierdzona itd. ale pobawić się można a akurat się sprawdzi
Z tego wychodzi mi ze jednak chłopak![]()
No oby, obyTa ciąża tez bedzie książkowa![]()