Stelle
Fanka BB :)
Ojej, to bardzo szybko pokazało się serduszkoZobacz załącznik 1285407
Hej!wczoraj byłam u lekarza 5+4 i widać zarodek i bijące serduszko! Kamień z serca
mimo plamien dzidzia się rozwija oby tak dalej
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ojej, to bardzo szybko pokazało się serduszkoZobacz załącznik 1285407
Hej!wczoraj byłam u lekarza 5+4 i widać zarodek i bijące serduszko! Kamień z serca
mimo plamien dzidzia się rozwija oby tak dalej
![]()
Nie ale tak mnie bolaMusze szybciej kodować informacje. Nadal karmisz?
Sie mi buzka cieszy![]()
No to dobrze ze przeszlo. Mnie bolaly bardzo przy nawale ale miałam je xxxx razy wieksze i tak chodzilam po scianach 3dni przy trzecimNie ale tak mnie bolalód bardzo mi pomógł. Zszedł mi ten gorąc z piersi. Masakra to była.
Ja miałam kamienie przy nawale więc wiem o czym mówiszNo to dobrze ze przeszlo. Mnie bolaly bardzo przy nawale ale miałam je xxxx razy wieksze i tak chodzilam po scianach 3dni przy trzecim
Oczywiście nie straszę. Nie mialam az tak bardzo wcześniej
Jak sie czujecie??
Wypełniam dokumenty do szkoly dziecka. Swoje i jak caly dzien czulam sie zajebiscie tak teraz lekko podbrzusze pobolewa albo uczucie jak zakwasy w pachwinach.
Też czuję się dobrze. Upał doskwiera. Szybko dzień zleciał. Udanego tygodnia dla WasJak sie czujecie??
Wypełniam dokumenty do szkoly dziecka. Swoje i jak caly dzien czulam sie zajebiscie tak teraz lekko podbrzusze pobolewa albo uczucie jak zakwasy w pachwinach.
Tez mam takie zakwasy ze chodzic ledwo moge, ale tylko z jednej stronyNo to dobrze ze przeszlo. Mnie bolaly bardzo przy nawale ale miałam je xxxx razy wieksze i tak chodzilam po scianach 3dni przy trzecim
Oczywiście nie straszę. Nie mialam az tak bardzo wcześniej
Jak sie czujecie??
Powiem szczerze ze bylam przygotowana ale nie na taki hardcore. Dziecko karmilam praktycznie lezac bo sie biedny krztusił zbyt szybko wylatujacym mlekiemTez mam takie zakwasy ze chodzic ledwo moge, ale tylko z jednej strony
Upaly nie daja zyc, masakra.
Nawal mialam chyba z 2 razy... Nawet nie chce myśleć ze ponownie to bede przechodzić. Problem zawsze dotyczyl jednehj piersi.
Weekend milo spedzony, meczyk zaliczony, babskie spotkanie tez. Miłego wieczorku![]()