Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zapach powalaJa trochę czytałam na stronie mamaginekolog o badaniach prenatalnych i znalazłam lekarza który robi wg certyfikatu FMF.
Na rozstępy kupiłam masło Shea. Czytałam na forach że ponoć uelastycznia skórę, chociaż wiadomo że genów nie oszukasz. jest jedno ale - jego zapach jest dla mnie straszny![]()
Też miałam om 14.05 a owulka niby 28Podczytuje was od kilku dni chciałabym się z Wami przywitać I mam nadzieję, że zostanę już do końcaOm 14.05 w niedzielę dwie piękne krechy wczorajsza beta 7325.
No u mnie jest podobnie [emoji16] ja nie potrafię czekać [emoji28]
Ogólnie u mnie coś z objawow ruszyło, od dwóch dni mam mdłości , niestety nie chwilowe tylko całodniowe [emoji849] ciężko się z tym funkcjonuje przy 19 miesięcznym maluchu ,który jest dosłownie wszędzie w sekundę [emoji28]
Ja w pierwszej ciąży miałam 12+1 tc prenatalne. I też jak pójdę za 3 tyg na pierwszą wizytę umówię sie na prenatalne.Umawiała się już któraś z Was na badanie prenatalne w I trymestrze?
Ja mam na koniec lipcaUmawiała się już któraś z Was na badanie prenatalne w I trymestrze?