Coffe18
Fanka BB :)
Oooo to czekamy na dobre wiadomościTeż dzisiaj mam wizytę. To będzie moja pierwszaw środę robiłam bete 7 325 A w sob urosła do 19011. Jeszcze oddycham ale obawiam się że pod gabinetem będę mieć stan przedzawałowy...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oooo to czekamy na dobre wiadomościTeż dzisiaj mam wizytę. To będzie moja pierwszaw środę robiłam bete 7 325 A w sob urosła do 19011. Jeszcze oddycham ale obawiam się że pod gabinetem będę mieć stan przedzawałowy...
Makaron z sosem typu mleko ser mąka smazona piers kurczaka w przyprawie gyros. Cebulka por bekon pieczarki groszek natka pietruszkiWitajrozgosc się
Dziewczyny powiedzcie co dziś gotujecie bo kompletnie nie mam pomysłu co by zrobić i zjeść że smakiem.![]()

Ja mam gumy z apteki właśnie z imbirem i dają radę wiadomo ze nie na długo ale w gorszych chwilach się przydająKtóraś dziewczyna tu pisała, ze w Rossmannie są właśnie jakieś gumy chyba z imbirem, ale w końcu nie napisała czy kupiła i czy działają
Najpierw były klotnie z kim będzie spało najmłodsze.. Potem pomagali non stop ( oprócz przewijaniaJak się u Was starszaki dogadują z maluchami? Ja będę miała różnice 9 i 6 lat zastanawiam się jak to będzie, jak zaakceptują maleństwo, jakie będą relacje między nimi
dodatkowo poszłam na nfz. , bo wizyty prywatnie są po 150 plus 250 pierwsze badania i to trochę dużo dla mnie , ale teraz to już nie mam wyjścia.Serio?A po co mu ta beta w 8 tygodniu
Nie masz możliwości pójścia do innego lekarza? To miał być Twój prowadzący czy dodatkowo poszłaś sprawdzić?