Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wygląda pysznie, co to za kotlet?
Mielony z indyka nadziewany cheddarem i pieczarkamiWygląda pysznie, co to za kotlet?
Co do nocy nie przespanych to ja nie wiem co to jestDzisiaj 5+6, lekko pobolewają piersi, zmęczenie, na szczęście jeszcze nie mam mdłościtego się trochę boję. W pracy jeszcze nic nie wiedzą, chcę powiedzieć jak wszystko dobrze pójdzie po 10 tyg mniej więcej. Niestety umowa na czas określony, ciekawe jak to z szefową załatwię, trochę się boję reakcji bo w takich sprawach jest nieprzewidywalna.
Czy wy dziewczyny też przy pierwszych ciążach miałyście tak, że mimo że tego chciałyście to czasem bywały momenty zwątpienia czy dacie radę, że kończą się przespane noce itd?
Niby się człowiek cieszy a z drugiej strony strach![]()
Pewnie ze takDzisiaj 5+6, lekko pobolewają piersi, zmęczenie, na szczęście jeszcze nie mam mdłościtego się trochę boję. W pracy jeszcze nic nie wiedzą, chcę powiedzieć jak wszystko dobrze pójdzie po 10 tyg mniej więcej. Niestety umowa na czas określony, ciekawe jak to z szefową załatwię, trochę się boję reakcji bo w takich sprawach jest nieprzewidywalna.
Czy wy dziewczyny też przy pierwszych ciążach miałyście tak, że mimo że tego chciałyście to czasem bywały momenty zwątpienia czy dacie radę, że kończą się przespane noce itd?
Miałam tak przy pierwsz. Przy drugim luz. Przy trzecim też i teraz przy czwartym przedwczoraj wieczorem złapał mnie lęk ze zasnąć nie mogłam choć z drugiej strony wiem ze dam radę to jednak zaś wszystko sie zmieniDzisiaj 5+6, lekko pobolewają piersi, zmęczenie, na szczęście jeszcze nie mam mdłościtego się trochę boję. W pracy jeszcze nic nie wiedzą, chcę powiedzieć jak wszystko dobrze pójdzie po 10 tyg mniej więcej. Niestety umowa na czas określony, ciekawe jak to z szefową załatwię, trochę się boję reakcji bo w takich sprawach jest nieprzewidywalna.
O nockach to nawet nie myślę. W sumie uwielbiam czas noworodka gdzie najważniejsza jest tylko mama.. Fo 3m zawsze troszku zaborcza jestemCo do nocy nie przespanych to ja nie wiem co to jestna początku trzeba wstawać robić mleko jak się karmi mm ale od 3 miesiąca życia mojej córki przesypia praktycznie całą noc
bać się bałam ale jakoś samo wszystko przyszło
![]()
Ja dogorywam dzisiaj. Szarpie mnie że chyba zwariuje.Ale mialam odruchy wymiotne.. Jezu czuje sie chora