Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My podobnie, tez się wielu rzeczy zdążyłam pozbyć, dla dziewczynki to już w ogóle nic nie mam wiec wolałabym chłopcaJa też wszystko od nowa kompletuje Dziewczyny duze. Wszystko oddałam. Trochę mnie to przeraża. Musimy na dodatek później górę przebudowac bo są tylko 3 sypialnie. Co prawda na dole mamy wolny pokój ale jest bardzo mały.
też nie chciałam nikomu mówić, ale niestety mój mąż ma długi jęzor i odrazu obdzwonił pół świata jak się tylko dowiedziałmoi teściowie nie wiedzą jeszcze. W zasadzie to wie mój tata (bo u niego pracuję) i moi bracia + moje 2 przyjaciółki. Reszta się dowie po 12 tygodniu. Teściowie nie wiedzą, bo niestety mają bardzo długie języki, a mieszkamy na wsi i tu każdy każdego zna. Nie chce potem się komuś w razie czego tłumaczyć itd.
Moi teściowie też nie widzą a dowiedzą się dopiero jak będzie widać brzuszekmoi teściowie nie wiedzą jeszcze. W zasadzie to wie mój tata (bo u niego pracuję) i moi bracia + moje 2 przyjaciółki. Reszta się dowie po 12 tygodniu. Teściowie nie wiedzą, bo niestety mają bardzo długie języki, a mieszkamy na wsi i tu każdy każdego zna. Nie chce potem się komuś w razie czego tłumaczyć itd.
ja też lubię zakupy w lumpie i naprawdę można kupić fajne rzeczy i zaoszczędzić, ale też nie ma co kupować dziadostwa tak jak w przypadku teściowej , bo naprawdę większość tych ciuszkow jest nie do doprania i nadają się do kosza. I rośnie mi tylko taka kupa w domu.ojej nieźle sobie wkręciła [emoji51] ja tak naprawdę uwielbiam zakupy w lumpeksach, teraz tu gdzie mieszkam baaardzo mi ich brakuje, nie mogę się doczekać aż polecę do Polski na wielkie zakupy haha
a że polecę jakoś we wrześniu to już będę mogła coś dla dzidzi kupić
co do łóżeczka, wózka i innych spraw to mamy to szczęście, że brat mojego męża nie tak dawno miał dziecko i jeszcze się nie pozbyli także część wydatków odpanie/ zmaleje
pewnie, rozumiem nie ma co kupować rzeczy nadających się tylko na szmaty, kiedy można naprawdę super wynaleźćja też lubię zakupy w lumpie i naprawdę można kupić fajne rzeczy i zaoszczędzić, ale też nie ma co kupować dziadostwa tak jak w przypadku teściowej , bo naprawdę większość tych ciuszkow jest nie do doprania i nadają się do kosza. I rośnie mi tylko taka kupa w domu. [emoji1751] Jeśli chodzi o resztę rzeczy to stwierdziliśmy że takie rzeczy typu przewijak, wanienka itd, odkupimy od znajomych ale chcemy zainwestować w nowy wózek i łóżeczko![]()