Trzymajmy się razem. Mój też spłaszczony.Ja też czekam do piątku. Pewnie dowiem się strasznej rzeczy, tak czuje. Nie mam szczęścia w życiu. Ręce mi cały czas drżą i serce wali
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymajmy się razem. Mój też spłaszczony.Ja też czekam do piątku. Pewnie dowiem się strasznej rzeczy, tak czuje. Nie mam szczęścia w życiu. Ręce mi cały czas drżą i serce wali
Daj znać koniecznie. Ile jutro będziesz mieć dni?To mój lekarz, od razu stwierdził, że na razie bez sensu dawać mi zlecenie na badania póki nie pojawi się zarodek. A przed jutrzejszą wizyta już mi brzuch skręca z nerwów
7t+3Daj znać koniecznie. Ile jutro będziesz mieć dni?
A robisz betę? Ja już nic nie robie. Czekam na usg. Ja będę 6+5 to może być kiepsko jeszcze albo już na zawsze. Wierzę że u Ciebie będzie widać dzidziusia.
Ja też doszłam do wniosku ,że się nie kłuje . Lekarka kazała zbadać bthcg , bo u mnie ta sama sytuacja co u Ciebie, brak widocznego zarodka w 6+0. Stwierdziłam ,że nie będę sobie serwować więcej stresu zaczekam do piątku i wszytsko się rozstrzygnie.Miałam plamienia w poprzedniej ciąży. Leżałam w szpitalu. Poprostu tam leżałam. Luteina, magnez, nospa i leżenie. Wszystko dobrze się skończyło.
Ja też mam doła. Brak zarodka i czekam na piątek. Dostałam zlecone badania krwi miałam iść jutro, ale wstrzymam się po piątku, bo po co się kłuć jak może nie potrzeba![]()
Idź do rodzinnego, jakiegokolwiek w Twojej przychodni. Od ręki wypisze receptę.mój lekarz dopiero wraca 12.07jutro będę u gin mam nadzieje że będzie wszystko dobrze nie wytrzymam drugi raz tego samego
długie oczekiwania na wizyty u nas u endo
Ty masz o 18?Ja jestem przerażona moim dzisiejszym apetytemzjadłam przysłowiowego konia z kopytami i teraz umieram na wydęty brzuch z wzdęciami
Ja też doszłam do wniosku ,że się nie kłuje . Lekarka kazała zbadać bthcg , bo u mnie ta sama sytuacja co u Ciebie, brak widocznego zarodka w 6+0. Stwierdziłam ,że nie będę sobie serwować więcej stresu zaczekam do piątku i wszytsko się rozstrzygnie.
Ale ja mam leki kochana tylko w 3tyg z 0.03 wzrosło na 6,21Idź do rodzinnego, jakiegokolwiek w Twojej przychodni. Od ręki wypisze receptę.
Ja w piątek będę mieć 7+1 Wedlug apkiA robisz betę? Ja już nic nie robie. Czekam na usg. Ja będę 6+5 to może być kiepsko jeszcze albo już na zawsze. Wierzę że u Ciebie będzie widać dzidziusia.