Ankosik
Fanka BB :)
A to mnie dalej myli i nie wiem czasem jak mam mówić, w którym tygodniu jestem. Bo na forum i w internecie bardziej funkcjonuje np. 7 +3, i potem nie wiem jak mam mówić ludziom, którzy aż tak w tym nie siedząU mnie to już 13![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A to mnie dalej myli i nie wiem czasem jak mam mówić, w którym tygodniu jestem. Bo na forum i w internecie bardziej funkcjonuje np. 7 +3, i potem nie wiem jak mam mówić ludziom, którzy aż tak w tym nie siedząU mnie to już 13![]()
To zależy, lekarze zazwyczaj zaniżają jak masz 7+3 to dla nich 7 tydzień ciąży, ja uważam, ze to już 8 bo 7 tydzień się skończył i zaczął 8, a w ogóle to nie ma to jakiegoś większego znaczeniaA to mnie dalej myli i nie wiem czasem jak mam mówić, w którym tygodniu jestem. Bo na forum i w internecie bardziej funkcjonuje np. 7 +3, i potem nie wiem jak mam mówić ludziom, którzy aż tak w tym nie siedzą![]()
Ehhh z tymi tygodniami to jest, hehe. Większość lekarzy liczy skończony tydzień więc i ja tak do lekarza mówię, teraz jestem 6+6 więc jestem w 6 tygodniu ciąży, do znajomych mówię, że jestem w 7A to mnie dalej myli i nie wiem czasem jak mam mówić, w którym tygodniu jestem. Bo na forum i w internecie bardziej funkcjonuje np. 7 +3, i potem nie wiem jak mam mówić ludziom, którzy aż tak w tym nie siedzą![]()
To ja się czuję trochę jak Twój mążEhhh z tymi tygodniami to jest, hehe. Większość lekarzy liczy skończony tydzień więc i ja tak do lekarza mówię, teraz jestem 6+6 więc jestem w 6 tygodniu ciąży, do znajomych mówię, że jestem w 7a mężowi mówię że jestem 6+6
bo on w ogóle nie rozumie tygodni
![]()
Wiesz 12+5 no to już praktycznie 13 tc . Brakuje jednego dnia - Wiec nie przekłamaneA to mnie dalej myli i nie wiem czasem jak mam mówić, w którym tygodniu jestem. Bo na forum i w internecie bardziej funkcjonuje np. 7 +3, i potem nie wiem jak mam mówić ludziom, którzy aż tak w tym nie siedzą![]()
Ja co prawda kompletować nie muszę bo w domu mam 11 miesięcznego malucha woec większość rzeczy już mamy ale właśnie w ciąży z synkiem zaczęłam koło 20 tygodnia ciąży. Jakoś po badaniach połówkowych zarazDziewczyny kiedy powoli zaczynacie kompletować po trochu wyprawkę ? Jestem chyba jakaś nienormalna ale znalazłam upatrzony wózek w super cenie i zastanawiam się czy właśnie teraz go już nie kupić![]()
Ja też zamierzam koło połówkowego usg zacząć robić wyprawkęDziewczyny kiedy powoli zaczynacie kompletować po trochu wyprawkę ? Jestem chyba jakaś nienormalna ale znalazłam upatrzony wózek w super cenie i zastanawiam się czy właśnie teraz go już nie kupić![]()