Lusia04
Moderator
Jeżeli chcesz już zobaczyć serduszko to po 8tc. A powinno być coś widać ok 6 tc. Ja idę ok 8 TC żeby się nie stresować że nie ma jeszcze serduszkaKiedy najlepiej iść do ginekologa?
Wg aplikacji mam dzis 4+4.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeżeli chcesz już zobaczyć serduszko to po 8tc. A powinno być coś widać ok 6 tc. Ja idę ok 8 TC żeby się nie stresować że nie ma jeszcze serduszkaKiedy najlepiej iść do ginekologa?
Wg aplikacji mam dzis 4+4.
Jeżeli chcesz już zobaczyć serduszko to po 8tc. A powinno być coś widać ok 6 tc. Ja idę ok 8 TC żeby się nie stresować że nie ma jeszcze serduszka
Ja mam lekkie mdłości rano i mogłabym spać cały czasJak się czujecie dziewczyny? Mi oprócz powiększonych piersi nic nie jest![]()
Mam to samo. w piątym tygodniu lekkie bóle brzucha a tak to nic.Jak się czujecie dziewczyny? Mi oprócz powiększonych piersi nic nie jest![]()
Ja tak samo, bolesne piersi z żyłkami. I na ogol na wieczór podbrzusze mocniej pobolewa.Jak się czujecie dziewczyny? Mi oprócz powiększonych piersi nic nie jest![]()
U mnie 2 ciąża mam córeczkę prawie 9 miesiaczna więc szybko zdecydowaliśmy się na 2 dzieckoJa tak samo, bolesne piersi z żyłkami. I na ogol na wieczór podbrzusze mocniej pobolewa.
A jak to u Was, 1 ciąża, dziecko? Czy szykujecie rodzeństwo dla pociech?
Moja druga ciąża . Wcześniejsza z tamtego roku okazała się byc pozamaciczną . Jutro idę jeszcze betę skontrolować i w środę pęcherzyk podglądać. Mi cycuszki się powiększyły , żyły tez powychodziły - bolec bardzo nie bolą. W brzuchu czasem coś zakłuje , czasem coś pociągnie. W nocy wstaje na siku a wcześniej nie wstawałam wogole
.Noi smaku jakiegoś szczególnego nie mam .
O to trzymam kciuki za srodowa wizytę! Ja tez jutro idę na bete,zobaczyć czy rośnie. Troche pesymizmu mam w sobie po zeszłorocznej stracie, w piątek badałam 1 raz i troche spora przerwa między druga beta ale dojeżdżam 40km na badania i po prostu dzis z automatu wylaczylam budzik.. no i klapaMoja druga ciąża . Wcześniejsza z tamtego roku okazała się byc pozamaciczną . Jutro idę jeszcze betę skontrolować i w środę pęcherzyk podglądać. Mi cycuszki się powiększyły , żyły tez powychodziły - bolec bardzo nie bolą. W brzuchu czasem coś zakłuje , czasem coś pociągnie. W nocy wstaje na siku a wcześniej nie wstawałam wogole
.Noi smaku jakiegoś szczególnego nie mam .