reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
Ja też w poniedziałek idę na badania. Zliczyłam ile ich muszę zrobić- 16. Znowu dostanę zapewne rabat za taką ilość 🤣 boje się okropnie tego pobierania, mam żyły głęboko osadzone i jest problem z pobieraniem. Na prawej ręce jest jedynie widoczna mała żyła. Kiedyś 2 razy mi się pielęgniarka wbijała w żyłę i krew nie leciała, przyszła inna i dopiero wtedy poszło. Już się stresuje na samą myśl.

ja nawet nie wiem czy robić prenatalne, zobaczę jak to tu działa [emoji28] mąż dzis dzwonił żeby umówić wizytę na środę, to mu powiedzieli, że rejestracja na przyszły tydzień zaczyna się dziś wieczorem i proszą dzwonić jutro [emoji2955]
będę już wtedy chyba rowno 10+0 albo 10+1 także nie mogę się doczekać żeby zobaczyć mojego małego człowieczka [emoji3059] może uda się online zarejestrować

Jak wyjdzie coś nie tak w prenatalnych to będę robić. Ale czy nimfy czy amniopunkcje to nie wiem. Ale chyba prędzej amniopunkcje żeby mieć 100% pewności wiem że bardziej inwazyjne badanie ale chyba bym wolała mieć pewność
No najlepiej wiedzieć na 100% żeby się już nie stresować. Znam sytuację że NIFTY wyszło prawidłowe a urodziło się bardzo chore dziecko

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry