16O której godzinie Ty masz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
16O której godzinie Ty masz?
A w okolicy nie masz jakiegoś na NFZ? Ja dojeżdżam 20km do lekarzaNo chodze prywatnie właśnie, te badania sa tylko raz no ale kurcze... U mnie w mieście nie ma nawet gin na nfz.
Jak wyjdzie coś nie tak w prenatalnych to będę robić. Ale czy nimfy czy amniopunkcje to nie wiem. Ale chyba prędzej amniopunkcje żeby mieć 100% pewności wiem że bardziej inwazyjne badanie ale chyba bym wolała mieć pewnośćDziewczyny planujecie robić testy genetyczne typu Nifty?
O widzisz, myślałam, że w każdej diagnostyce tak jest, że stacjonarnie wyższe ceny plus w punkcie doliczają sobie dodatkowo za pobranie krwi, no ale może tylko w moim regionieTak, porównywałam ceny z innymi i nie ma różnicy. Ceny na paragonie mam takie jak w internecie![]()
Jak masz fundusze to możesz zrobić wcześniejJa myślałam żeby zrobić już w 10 tygodniu... Żeby mieć czas na jakąś reakcję w razie czego. Już sama nie wiem chyba zaczyna mi odbijać na stare lata ;-)
No to też jest jakiś pomysł. Najgorzej jak człowiek zacznie zbyt dużo myślećJa znowu myślę, żeby zrobić pappa wcześniej, żeby zobaczyć jak wyjdzie, czy bardzo źle. Jeśli tak, to wteyd może zdecyduje się na Nifty albo sanco jeszcze przed prenatalnymi
No najlepiej wiedzieć na 100% żeby się już nie stresować. Znam sytuację że NIFTY wyszło prawidłowe a urodziło się bardzo chore dzieckoJak wyjdzie coś nie tak w prenatalnych to będę robić. Ale czy nimfy czy amniopunkcje to nie wiem. Ale chyba prędzej amniopunkcje żeby mieć 100% pewności wiem że bardziej inwazyjne badanie ale chyba bym wolała mieć pewność
Trzymam kciuki!