Fasolkowoooo
Fanka BB :)
ja też jem na co mam ochotę, mąż wmusza jedynie we mnie warzywa, jakoś zawsze miałam problem z jedzeniem ichA Ja tam jem to na co mam ochotę i kiedy ją mama kawę to bym mogła z wiaderka pić
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja też jem na co mam ochotę, mąż wmusza jedynie we mnie warzywa, jakoś zawsze miałam problem z jedzeniem ichA Ja tam jem to na co mam ochotę i kiedy ją mama kawę to bym mogła z wiaderka pić
![]()
Współczuję kochana mam nadzieję że teraz szybciej przejdzieJa co nie zjem to wszystko zwracamjuż mnie gardło boli od tego. Mam tylko nadzieję, że nie będzie jak w ciąży z synkiem, do 25tc mnie męczyć.
Oczywiście ze tak. Hormony reguluja wiele i wszystko jest na leb na szyje jak sie czlek zapycha a nie odzywia. Dochodza tylko rozne schorzenia a potem leki... I kółko sie zamykaFitMum super wygląda twoje pieczywko. Ja radykalnie zmieniłam sposób żywienia jak dowiedziałam się że mam problemy z tarczycą. Wydaje mi się że dieta zrobiła tu sporo dobrego.
Niedziela, ja od 6 nie śpię. Zasnęłam grubo po 1, normalnie siebie nie poznaję. Dziś w nocy to już mi się wizyta u ginekologa śniła, ale była hardcorowaNo, i bezsennosc. Wstałam o 8 i nie śpię do teraz a jest u mnie 1:37. Nie wiem skąd się to bierze bo zawsze lubiłam pospać. Ale 5 h snu to trochę nie zdrowo. _-_