Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej. A w jakim wieku łobuzy?Dzień dobry ! Można dołączyć ?Nazywam się Natalia mam 30l . I jestem w 3ciazy !Niespodzianka nam się przytrafiła po 9l małżeństwa
mam już w domu dwóch łobuzów
![]()
Bangsa wiem że nie jest wskazane głaskanie brzucha ,ja to robię w każdej ciazy.a jak już brzuch był duzy to stukalam do niego i czekałam na odpowiedź maluszka![]()
Super, że widziałaś serduszko, brawa dla mężaSame pyszności dziewczyny
U mnie mix salat jak na razie bo leżę
Padłam
Laski mąż sprawił mi miłą niespodzianke i dzis z rana zabrał mnie na usg. Nic sie skubany nie zdradzil do dzisiejszego poranka
Dzidziulkowi pieknie bije serduszko. Z om mam 7t2d a z pomiarów 7t4d i termin na 16 luty... Tylko po tym badaniu dziwne mnie brzuch boli.. Nie powiem ze sprawdzała tez jajniki itd i czasem Wrecz lekko bolesne bylo to ruszanie główica na wszystkie stronystresujace to było wrr
I lepiej bylo dzidziulka widac a wydrukowala takie dziwne zdjęcie
Takze teraz kolejne usg 9sierpnia na okolo 12/13tydz juz w szpitalu .
![]()
Witaj, rozgość sięDzień dobry ! Można dołączyć ?Nazywam się Natalia mam 30l . I jestem w 3ciazy !Niespodzianka nam się przytrafiła po 9l małżeństwa
mam już w domu dwóch łobuzów
![]()
Bangsa wiem że nie jest wskazane głaskanie brzucha ,ja to robię w każdej ciazy.a jak już brzuch był duzy to stukalam do niego i czekałam na odpowiedź maluszka![]()
Trzymam kciuki za jutrzejsze badania.Mi wychodzi różnie, między 17 a 24 luty. Pewnie więcej się dowiem po badaniach jutro.
DziękiSuper, że widziałaś serduszko, brawa dla męża
Witaj, rozgość sięw jakim wieku masz dzieci? I skąd jesteś? U mnie tez niespodziewanie będzie trzecie po 9 latach małżeństwa
![]()
A byłaś już u lekarza?Mi z Om wychodzi na 21 to prawie koniec lutego [emoji85]
We wtorek mam wizytęA byłaś już u lekarza?
Ja mam za tydzień w czwartek dopieroWe wtorek mam wizytę