Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Piękny widokJa już po wizycie. Wszystko ok, nawet widziałam jak dzidzia trochę się rusza choć ma niecałe 4 cm. Teraz czekam na 27.07 na prenatalne![]()
HejWitam się i ja dziś. Zbytnio sie nie odzywam, bo jeszcze na wizycie nie byłam i w sumie u mnie nic ciekawego się nie dzieje. Żadnych mdłości, zbytnich zachcianek. Zazdroszczę tym które już widziały serduszko maleństwa, ja z niecierpliwością wyczekuje czwartku 15 lipca.
Poczekajmy, nie ma co się gorączkowaćJeszcze może poczekajmy z tydzień czy dwa, część napewno jeszcze dołączy.
DobraDziewczyny tsh o wartości 1,050 w 7t5d to dobra wartość?
Dziewczyny tsh o wartości 1,050 w 7t5d to dobra wartość?
Super, że u Ciebie wszystko ok :-) Mam nadzieję że u mnie ostatecznie też będzie dobrze...Ja już po wizycie. Wszystko ok, nawet widziałam jak dzidzia trochę się rusza choć ma niecałe 4 cm. Teraz czekam na 27.07 na prenatalne![]()
Ja chyba wolałabym być jeszcze przed tym pierwszym USG. U mnie wyszło coś dziwnego, lekarz sam nie wiedział co o tym myśleć co zobaczył... Trzymam kciuki że było wszystko ok :-)Witam się i ja dziś. Zbytnio sie nie odzywam, bo jeszcze na wizycie nie byłam i w sumie u mnie nic ciekawego się nie dzieje. Żadnych mdłości, zbytnich zachcianek. Zazdroszczę tym które już widziały serduszko maleństwa, ja z niecierpliwością wyczekuje czwartku 15 lipca.
Miałam podobnie w pierwszej ciąży, lekarz mnie tylko niepotrzebnie nastraszył, szybko zmieniłam lekarza i dotrwaliśmy razem do porodu.Ja chyba wolałabym być jeszcze przed tym pierwszym USG. U mnie wyszło coś dziwnego, lekarz sam nie wiedział co o tym myśleć co zobaczył... Trzymam kciuki że było wszystko ok :-)