reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
Hej dziewczyny, chciałabym poznać Wasze zdanie,ponieważ trochę się niepokoje. Brak miesiączki, bladziochne testy ale z dnia na dzień lepiej widoczne. Dziś beta i wynik 14mIU/ml. Wg ostatniej miesiączki to 4 tydz i 3 dni. Nie za niski ten wynik? 1,5 roku starań i nareszcie się udało,pytanie czy taki wynik w tym czasie to nie za mały..
Oczywiście za 2 dni pójdę na kolejne pobranie
Ja także miałam nieregularne miesiączki. 35 dni to się cieszyłam, że szybko przyszła bo i 54 nie raz czekałam. Ja ostatnią miesiączkę miałam 28 kwietnia. Pierwszy pozytywny test (4 tydzień od okresu) z bledziochem wyszedł 26 maja po południu, rano biel vizira. Na drugi dzień (4+1)beta 15,56 mlU/ml. I na trzech usg zawsze jest różnica tydzień. Czyli dzisiaj wg miesiączki 10+6, a usg 9+6 Czyli owulacja się przesunęła. Więc jest szansa. Trzymam kciuki

Trzymam kciuki za wizyty!! Jak najwięcej pozytywnych wiadomości dziewvzyny. Ja mam dziś też wizytę, przełożona z jutrzejszego dnia na dziś. Mnie bardzo martwi to żebym dojechała bez 🤢🤮, mam do lekarza 20 km.
Dziewczyny jesli biorę mama dha premium plus to już osobno kwasu foliowego nie brać?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry