• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
Profesor Nicolaides to specjalista od medycyny płodowej. Opracował wiele metod stosowanych obecnie badań prenatalnych. Bardzo dobrze wygląda doświadczenie tego lekarza i ma certyfikat także super trafiłaś.
No to sie ciesze. Widocznie tak miało być i wiele rzeczy nie dzieje sie bez powodu
Wyszłam właśnie od lekarza... Niby ok, ale jednak.. Nieprawidłowa czynność płodu. 185 uderzeń na min. Dostałam skierowanie do poradni genetycznej. I już zaczęłam się martwić...
Naogladalam sie usg zagranicznych i na tym etapie bywa taka duza a potem zwalnia no to jak to jest?
Tez miałam 170 cos u ktoregos ale nie przywiazywalam do tego wagi
Zrób badania na anemie może?

Trzymam kciuki sonka ja Niagara :)

Dziewczyny, które były już w ciąży. Czy można leżeć na prawym boku w ciąży? Słyszałam że nie, wiecie może dlaczego?
Można leżeć :) w bardziej zaawansowanej ciąży zalecane jest leżenie na lewym boku, z racji, że zwiększa sie wtedy ilość krwi i składników odżywczych dostarczanych do łożyska ale mowa tu o zaawansowanej ciąży. Póki co, można spać nawet na stojąco 😁

Wyszłam właśnie od lekarza... Niby ok, ale jednak.. Nieprawidłowa czynność płodu. 185 uderzeń na min. Dostałam skierowanie do poradni genetycznej. I już zaczęłam się martwić...
Też tyle bilo serduszko mojej córeczki na początku ciąży później zwolniło do 130 ale to chyba po 20 TC.
Dziewczyny, które były już w ciąży. Czy można leżeć na prawym boku w ciąży? Słyszałam że nie, wiecie może dlaczego?
Kiedyś mówili że wtedy zły przepływ jest. Ale chyba już obalili mit ten.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry