Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciuki za piękny przyrostDziękuję za szybką reakcję. Po wynikach napewno się odezwę
![]()
Lubię oglądać zdjęcia USG
Mi wszystkie objawy ciążowe zanikły chyba się organizm przyzwyczaił do ciążyHej dziewczyny, czy w ogólnie czujecie coś w podbrzuszu? Nie wiem jak to opisać, ale np jak wstajecie, może lekkie ciągnięcie, że coś tam jest
Ja jeszcze tydzień temu tak miałam. A teraz jakoś normalnie jak wcześniej![]()
ja szczerze mówiąc w ogóle nie czuje się jakbym była w ciąży ( mam nadzieję że jest wszystko w porządku), jedynie piersi raz bardziej raz mniej bolą.Hej dziewczyny, czy w ogólnie czujecie coś w podbrzuszu? Nie wiem jak to opisać, ale np jak wstajecie, może lekkie ciągnięcie, że coś tam jest
Na początku bardzo wszystko czułam, brzuch szalał i piersi byly bardzo tkliwe ale teraz już praktycznie nie mam żadnych boleści. A słuchajcie 2 trymestr zaczyna się 13+0 czy 14+0? W necie piszą, że od 14 tc ale dla lekarza 14 tc to 14+0 a dla mnie 13+0 więc się gubięHej dziewczyny, czy w ogólnie czujecie coś w podbrzuszu? Nie wiem jak to opisać, ale np jak wstajecie, może lekkie ciągnięcie, że coś tam jest