FitMum
Fanka BB :)
Jaki słodziakHej ja juz jestem po prenatalnych.
Wszystko dobrze, pomiary wszystkie w normie, dzidzi fikalo jak szalone. Ma prawie 5cm. Krew oddana i czekam na wyniki. Ale i tak juz kamien z serca
Pozdrawiam Was
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jaki słodziakHej ja juz jestem po prenatalnych.
Wszystko dobrze, pomiary wszystkie w normie, dzidzi fikalo jak szalone. Ma prawie 5cm. Krew oddana i czekam na wyniki. Ale i tak juz kamien z serca
Pozdrawiam Was
I wynika z tego to, że im człowiek mniej wie tym lepiej żyje. A lekarz faktycznie mogł to zachować dla siebie.Naprawde Niepotrzebnie. Nic to nie da.
Lekarz straszny normalnie. Mógł to zachowac dla siebie do nastepnej wizyty gdzie wartość ta może ulec zmianie.
Jest często tak jak czytasz.
Mi 2 razy nie bylo Dane wiedzieć jak szybko bije bo pierwsze usg mialam w ok 12tyg. I wtedy tez nie dostawalam takiej info albo nie pamietam.
Jeszcze tydzien pracy i bede miec prawie 4tyg urlopu.. Mam nadzieję wyleze co moje i wroce do pracy z nadmiarem Energi i dobrego samopoczucia![]()
Oj tak, ginekolog przydałby się bardzoI wynika z tego to, że im człowiek mniej wie tym lepiej żyje. A lekarz faktycznie mogł to zachować dla siebie.
@Magdalenamadzia głowa do góry. Szkoda, że nie ma tu na forum ginekologa, który by nas wszystkie uspokajałbo wiadomo, wujek google to czasami rzeczy z kosmosu podaje...
Lekarz generalnie mi to powiedział, bo to też jest powód do skierowania na badania prenatalne na NFZI wynika z tego to, że im człowiek mniej wie tym lepiej żyje. A lekarz faktycznie mogł to zachować dla siebie.
@Magdalenamadzia głowa do góry. Szkoda, że nie ma tu na forum ginekologa, który by nas wszystkie uspokajałbo wiadomo, wujek google to czasami rzeczy z kosmosu podaje...
Ja tak mam też codziennie rano właśnie. Ostatnio brałam nospe i magnez, bo było bardzo mocne.Hej dziewczyny, czy w ogólnie czujecie coś w podbrzuszu? Nie wiem jak to opisać, ale np jak wstajecie, może lekkie ciągnięcie, że coś tam jest
Ja jeszcze tydzień temu tak miałam. A teraz jakoś normalnie jak wcześniej![]()
Jeśli chcesz i coś Ci ta wiedza da to mogę zapytać o tętno w 9tc dziś swoją ginekolożkę.Lekarz generalnie mi to powiedział, bo to też jest powód do skierowania na badania prenatalne na NFZ