DziękujęTrzymam z całego serca kciuki, by beta pięknie rosła razem z dzidziutkiemMi termin wypada na 31 stycznia, ale też zostaję z dziewczynami, bo dobrze mi tutaj
ja w dniu spodziewanej miesiączki miałam betę 96,5 - potem już szybowała
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęTrzymam z całego serca kciuki, by beta pięknie rosła razem z dzidziutkiemMi termin wypada na 31 stycznia, ale też zostaję z dziewczynami, bo dobrze mi tutaj
ja w dniu spodziewanej miesiączki miałam betę 96,5 - potem już szybowała
![]()
Ja gotuję rzeczy na kilka dni plus co 2 dni dla córeczki jedzenie. Więc muszę niestety stać przy garach bo ona jeszcze nie je to co my. Mam nadzieję że przejdzie Ci to za niedługo. Mnie też ratuje jedzenie w słoikach od mamy jak nie mam siły gotować dla mnie i mężaJeny jak ja bym chciała coś ugotować, dziś mąż zrobił sobie gorący kubek, myślałam, że go z tym przez balkon wyrzucę tak mi wszystko śmierdzinie ma szans o siedzeniu w garach
![]()
Zdrowe podejścieDziękuję. A ja o tej becie to już słyszeć nie chce
. Zazdroszczę takich wyników,ale jestem zadowolona,że moje idą w górę a nie dół. Teraz się odprężam,nie robię testów ani bety i czekam cierpliwie do 28
![]()
Hej napisz nam coś o sobie jak masz ochotęHej hej
Witam się z terminem porodu na 22 luty 2022![]()
O jesteś 3 mama która ma dziecko z zeszłego rokuJestem mamą 15 miesiecznego synka urodzonego przedwczesnie, a ta ciąża jest dla nas niespodziankąi naszym małym 8 cudem świata zarazem.
Początek był bardzo trudny, ponieważ po 1 wizycie lekarz nie dawał nam zbyt duzych szans, raczej skłaniał się do ciąży obumarłej a to wszystko przez obraz zupełnie nieadekwatny do wieku ciąży z OM i obciążeniami w wywiadzie. Zrobilismy bete dwa dni z rzędu bardziej po to zeby wiedziec czy spada lub czy nalezy szukac ciazy pozamacicznej... a tu sie okazalo ze beta wyskoczyla w kosmosCale zamieszanie spowodowane tabletkami anty i brakiem ostateniego krwawienia. Ostatecznie ciaza jest o miesiac mlodsza, a brak ostatniej miesiaczki to zupelny przypadek
Juz prawie przezywalismy stratę, a tu zdrowa kruszynka z bijącym juz serduszkiem
![]()
Mysle ze po takim początku juz musi byc dobrze i nic nas nie zaskoczy![]()
Ciaza na heparynie i luteinie.
O jesteś 3 mama która ma dziecko z zeszłego rokua to w którym tygodniu urodził się synek jak mogę wiedzieć? Dobrze czytać wiadomości pozytywne gdzie lekarze każą myśleć o najgorszym a okazuje się zdrowy dzidziuś
![]()