Ja mam i będę miała 39 . Czyli podobnieJa mam 38 jak urodzę 39 jestem w drugiej ciąży ale też nie najlepsze nastroje. Trzeba przez to przejść.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam i będę miała 39 . Czyli podobnieJa mam 38 jak urodzę 39 jestem w drugiej ciąży ale też nie najlepsze nastroje. Trzeba przez to przejść.
Mi mówili że mam zrobić wszystko w jednym dniu . I wyniki będą do tygodnia .Tam gdzie ja robię prenatalne czyli w Toruniu to babka mówiła że 3 dni przed oddać krew i po 3 dniach usg
Ja niestety też ciągle wszystkim się stresuję, napewno po prenatalnych odetchniemyCześć, cieszę się że Was znalazłam.
Dziś właśnie mija 10 tydzień i jest wszysko w porządku .
Ale... Nie umiem się tym cieszyć. Tak strasznie się boję przed każdą wizyta .
Starania były przez 8 lat, raz ciąża z pustym jajem. Od tamtej pory wiele lat leczenia ... bez sukcesów.
Od ponad roku podjęłam decyzję że już rezygnuje .
No i stało się, do tej pory ciężko mi uwierzyć że jestem w ciąży.
Jestem przed 40 stką. Mam 12 letnie dziecko.
Za dwa tygodnie prenatalne. Też się cholernie boję. Też tak macie ? Że przeważa smutek niż radość?
Nie jesteś sama, ja też tak mamJa też niestety cały czas z tyłu głowy mam myśl, że coś będzie nie tak
Pewno Cię nie pocieszę ja plamienie od 7 tyg obecnie jestem w 12 tyg, nie dość że mam krwiaka to jeszcze polipa doczesnej, są 3 dni kiedy plamienia nie mam i z powrotem się zaczynają.O i wstaje siusiu, podcieram się i uplawy żółte idące w brąz i już od razu sztywna jestem. Milion analiz co teraz robić?
Dziękuję dobra kobietoLusia04, przepis na maxi king, w dwóch częściach, bo w jednej był za duży plik. Ja po każdej warstwie daje herbatniki.
Cały czas mam żółte uplawy... Mówiłam ostatnio na wizycie, Lekarz zbadał powiedział, że śluzu jest dużo, zrobił cytologię i kazał brać dopochwowo lactowaginal. Biorę co drugi dzień. Cały czas żółte uplawy są i to mnie stresuje bardzo. Na następnej wizycie powiem że to mnie niepokoi, ma sprawdzić pod kątem czystości pochwy, bo wydaje mi się że mam jakąś infekcjeO i wstaje siusiu, podcieram się i uplawy żółte idące w brąz i już od razu sztywna jestem. Milion analiz co teraz robić?