Ja mam dokładnie to samoPrzydalaby mi sie dieta cukrzycowa
Choć powiem Szczerze ze im więcej sobie czegoś odmawiam tym więcej o tym myślę![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam dokładnie to samoPrzydalaby mi sie dieta cukrzycowa
Choć powiem Szczerze ze im więcej sobie czegoś odmawiam tym więcej o tym myślę![]()
Gratuluje serdecznie.Ja po wizycie. Wszystko dobrzei nawet pozwolił mi nagrywać usg dla męża, a teraz to i ja co chwilę oglądam
jestem tak zakręcona w ciąży, że cały czas myślałam, że jestem w 9+6 a to już 11+0, o jeden dzień więcej znowu mi pokazało i termin na 7 lutego. Teraz muszę ochłonąć. Zdjęcie nie tak spektakularne jak myślałam, i króciutkie usg. On nie chce długo naświetlać.
Piękne 4 cm szczęściaJa po wizycie. Wszystko dobrzei nawet pozwolił mi nagrywać usg dla męża, a teraz to i ja co chwilę oglądam
jestem tak zakręcona w ciąży, że cały czas myślałam, że jestem w 9+6 a to już 11+0, o jeden dzień więcej znowu mi pokazało i termin na 7 lutego. Teraz muszę ochłonąć. Zdjęcie nie tak spektakularne jak myślałam, i króciutkie usg. On nie chce długo naświetlać.
To dokładnie masz ten sam termin co jaJa po wizycie. Wszystko dobrzei nawet pozwolił mi nagrywać usg dla męża, a teraz to i ja co chwilę oglądam
Cieszę się że wszystko dobrzeJa po wizycie. Wszystko dobrzei nawet pozwolił mi nagrywać usg dla męża, a teraz to i ja co chwilę oglądam
SuperOdebrałam wyniki krzywej i są prawidłowe.
Na czczo glukoza 85, po 1 godzinie 131, po 2 godzinach 104.9.
Także coś poszło nie tak z pierwszym wynikiem w którym wyszła glukoza 97.