Gosia Rumi
Fanka BB :)
Fasolkowooo jaki pięęęękny profil! 
Cudoooowne foty! I najwazniejsze ze wszystko dobrze
Wyśmienite wieści 
Ale fajnie
Odpoczywajcie spokojnie 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze ja, dawno się nie odzywałam, urlop potem powrót do pracy i cały czas nadrabiam czytanie wątku@MCAD @OsaMayor @Magdalenamadzia @FalaLala @FitMum @agabaj92 @Bangsa
@Mahoniowa @misiacova @Rumuneska @Akkika @Fasolkowoooo @Gosia Rumi @Klaudia.dz458 @Szczypiorek1 @JoannaG.
@gaga92 @Nulina @_white_wall @Egug @Luizka__ @natka777 @Lusia04 @milena999999
Jak kogoś nie ma a chciałby być na zamkniętym wątku to niech napisze. Listę będę wysyłać do Administratorki 23.07![]()
A ja po migdałach mam zgagę właśnie, co jest dziwne bo migdały są zasadowe, a mleko pomaga mi na 5 minut a później jest jeszcze gorzej. Pomaga mi sok z surowej nie kiszonej kapusty, ale w smaku jest ble.Mozzarella i nabiał u mnie również plus pomidorki, reszta to wszystko co słodkie, a całe życie słodyczy nie lubiłam, był tydzień, że siostra musiała przywozić mi gofra z bitą śmietana codziennie, skończyło się (wcinanie wszystkiego) na pogotowiu o 1 w nocy wielkim bólem w klatce piersiowej. Serio, myślałam, że mam stan przedzawałowy, ból okropny. Zrobili ekg, zmierzyli ciśnienie, pobrali krew, wszystko wzorcowe. I wtedy lekarz oznajmił... Zgaga ciążowa... jak taka mocna to na dziewczynkę
. Dwie noce spalam na siedząco, migdały i zimne mleko polecam wszystkim
działają cuda
U mnie też ale juz nie mam napadow głodu. Na razieNa co macie zachcianki?
U mnie rządzi nabiał, pomidory, rzodkiewka, szczypiorek i cebula. Caprese jem w kółkoMozzarella i serek wiejski w lodówce na full
![]()
Ja tez 2kgŻyczę Ci powrotu do normalności. W zeszłej ciąży nie zaznałam spokoju od mdłości a za to teraz w ogóle. Co ma plusy i minusy. W zeszłej przytyłam 5 kg a teraz pewnie 15 bo już dwa do przodu![]()
Może jeszcze do soboty mu przejdzieU mnie też ale juz nie mam napadow głodu. Na razie
Choć oczywiście dalej pichce
Ja tez 2kgszok w poprzedniej ciazy nie miałam jeszcze nic no ale nie wpierdzielalam tak
Dzięki Wiola. dziewczyny. Moze sie uda a jak nie to wbijam do kolezanki na ten czas bo tez bedzie sama.
Pechol jak nic
Nie pamiętam kiedy najmlodszy byl chory. 1.5 roku temu jakos. A tu teraz akurat ehhh
Dobrze ze mąż bagaży nie kupował
Ogolnie dobrze sie czuje. Odrywac się zaczęło. Apetyt dopisuje. Tylko kayar leci a wiem jakie to ma etapy. Wiec No zobaczymyMoże jeszcze do soboty mu przejdzie![]()