Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo Ci współczuję, oby się jak najszybciej poprawiło tego bardzo Ci życzęCzuję się średnio. W nocy mdłości nie miałam bo kroplówka pomogła a teraz już mam na nowo okropne mdłości. Na obchodzie mam to mówić i wtedy dadzą znowu kroplówkę. Niestety nadal nic nie zjem nie wypije, totalny jadłowstręt. Może z czasem będzie lepiej jak więcej kroplówek dadzą. Nie wiem kiedy wyjdę mam nadzieję, że niedługo. Dziękuję że pytasz![]()
Zazwyczaj lekarze wystawiają L4 od wizyty do wizyty. Gdybys już teraz chciała do porodu to nie wiem czy ktoś by Ci wystawił, chyba żebyś miała jakieś poważne problemy zdrowotne itd.A dziewczyny jak wygląda te l4 w ciąży? U mnie to pierwsza ciąża i od 6 lat pracy w tej firmie ani razu nie byłam na zwolnieniu, tak mam dobre serduszko. Będąc na wizycie proszę lekarza o wystawienie zwolnienia do porodu już? Bo od dnia porodu liczy się urlop macierzyński?
Będzie wystawiał Ci co każda wizytę aż do porodu. Od dnia porodu liczy się macierzyński. No i l4 masz płatne 100%A dziewczyny jak wygląda te l4 w ciąży? U mnie to pierwsza ciąża i od 6 lat pracy w tej firmie ani razu nie byłam na zwolnieniu, tak mam dobre serduszko. Będąc na wizycie proszę lekarza o wystawienie zwolnienia do porodu już? Bo od dnia porodu liczy się urlop macierzyński?
rozumiem, czyli w zasadzie trzeba pilnować tego żeby za każdym razem te zwolnienie już było cały czas "aktywne"Zazwyczaj lekarze wystawiają L4 od wizyty do wizyty. Gdybys już teraz chciała do porodu to nie wiem czy ktoś by Ci wystawił, chyba żebyś miała jakieś poważne problemy zdrowotne itd.
Tak ale zazwyczaj lekarze umawiają wizyty tak, żeby od razu wystawić kolejne zwolnienie L4. Jeśli wizyta odwołana, lekarz zawsze może wystawić mimo to...rozumiem, czyli w zasadzie trzeba pilnować tego żeby za każdym razem te zwolnienie już było cały czas "aktywne"
Ja się melduje dzisiaj z lepszym samopoczuciem i jak narazie zero wymiotów [emoji123]