Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak mi przykro, że nie da się tego wyrazic.. nie mogę uwierzyć...Boję się momentu kiedy to się zacznie dziać. Jeśli jest tu ktoś co może mi powiedzieć jak to wygląda. To proszę napiszcie do mnie prywatnie.
Bardzo mi przykroByło to w 10 tygodniu, ale dziecko już się wchłania bo mniejsze niż ostatnio było 6 mm a dzisiaj 4 mm ostatnio serce biło a dzisiaj już nie.
Bardzo mi przykro, nawet nie wiem co napisać. Wszystkiego dobrego i nie poddawaj sięByło to w 10 tygodniu, ale dziecko już się wchłania bo mniejsze niż ostatnio było 6 mm a dzisiaj 4 mm ostatnio serce biło a dzisiaj już nie.
co za smutne wieściCześć. Chcialam się z Wami pożegnac. U mnie się nie udało. Serduszko przestało bić. Wszystkiego dobrego dla Was i Waszych cudów.
Przykro mi trzymaj sieCześć. Chcialam się z Wami pożegnac. U mnie się nie udało. Serduszko przestało bić. Wszystkiego dobrego dla Was i Waszych cudów.
Bardzo mi przykroCześć. Chcialam się z Wami pożegnac. U mnie się nie udało. Serduszko przestało bić. Wszystkiego dobrego dla Was i Waszych cudów.
Boję się momentu kiedy to się zacznie dziać. Jeśli jest tu ktoś co może mi powiedzieć jak to wygląda. To proszę napiszcie do mnie prywatnie.
Hej kochanaMoże to w głowie trochę też siedzi że wcześniej po wszystkim wymiotowalas. I dlatego masz odruch wymiotny.
@FitMum gdzie zniklas?![]()
Cześć. Chcialam się z Wami pożegnac. U mnie się nie udało. Serduszko przestało bić. Wszystkiego dobrego dla Was i Waszych cudów.
Bardzo mi przykroCześć. Chcialam się z Wami pożegnac. U mnie się nie udało. Serduszko przestało bić. Wszystkiego dobrego dla Was i Waszych cudów.