G
gość2502
Gość
Dziewczyny glukoza na czczo w ciąży 73 jest spoko? To nie za mało jakoś?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jest okejDziewczyny glukoza na czczo w ciąży 73 jest spoko? To nie za mało jakoś?
Nie jesteś jedyną, ja nie robiłam i nie robię, dopiero polowkowe. W poprzedniej ciąży też nie robiłam.fajnie, że udało Ci się na szybko zorganizowaćja chyba jedyna tutaj, która nie zrobiła prenatalnych
![]()
Też jest okejA tsh 0,496 uIU/ml ?? Dziewczyny doradzcie?![]()
Trzymam więc za nas kciukiJa też czekam na wynik pappa ma być do 2 tyg a dopiero w piątek mija tydz , też czuje ze wiek mi dołoży sporo, ale co zrobić jak już wiekowa jestem![]()
Mam normy ale wiem że przed ciążą lekarz mówił, że około 1 to jest dobry wynik więc teraz już nie mam pojęcia...Też jest okejpowinnaś mieć obok wyniku normy
![]()
Ja zawsze na początku ciąży TSH mam 0,00 coś tam i tez jest okMam normy ale wiem że przed ciążą lekarz mówił, że około 1 to jest dobry wynik więc teraz już nie mam pojęcia...
Tsh w ciąży powinno być między 0,4a 2 więc jest okA tsh 0,496 uIU/ml ?? Dziewczyny doradzcie?![]()
Od początku ciąży mam 0.5, na Eutyroxie bo mam niedoczynność. Nikt nie zmienia mi dawki i każdy mówi że tsh dobreA tsh 0,496 uIU/ml ?? Dziewczyny doradzcie?![]()