reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
Pewnie. Ja co miesiąc tak jeżdżę do lekarza prywatnie. Nie wpisuje nic kompletnie. Powiedz, że przyszłaś kontrolnie, na dodatkowa wizytę, zbey mąż mógł popatrzeć i tyle. Wtedy lekarz nawet nie wola karty ciazy
No dobra. Bałam się że będzie krzywo patrzył, że przyszłam tylko jednorazowo. Do swojego chodzę prywatnie co 3 tyg i jestem bardzo zadowolona i nie chce żeby wiedział że łaże gdzie indziej 🤪 przynajmniej fajnie, że mogę u niego nagrać na telefon usg.
A teraz już powoli zaczynam czuć jak mały pływa takie delikatne ruchy. Mąż kładzie rękę ale te ruchy są tak subtelne, że na razie tylko raz poczuł. Mały wg usg jest w 16+3, więc wydaje mi się, że wcześnie zaczęłam czuć. Nastawiałam się jeszcze na parę tygodni oczekiwania. A tu taka miła niespodzianka, teraz czekam na coraz mocniejsze kopniaczki 🙂 Jeny ale to dziwne uczucie. Jestem zafascynowana tym małym stworkiem 😍

Dziewczyny a jak to jest po CC ?? Ciężko dojść do siebie??
Kochana ja cc nie miałam ale wydaje mi się, że to bardoz indywidualna sprawa. Podobnie jak SN. Jednym z nas poród będzie wydawał się bajką i zeskocza z fotela na porodówce same a dla innych bedoze trauma do końca życia. Tak smak myślę, że jest w przypadku cc. Jedne staną nogach po kilku godzinach a inne tygodniami beda dochodzić do siebie. Niestety chyba nie ma na to reguły. Ani gwarancji, że drugi czy kolejny poród będzie latwy/trudny jak poprzednie

Dziewczyny a jak to jest po CC ?? Ciężko dojść do siebie??
Dla mnie traumatyczne było pierwsze 3-4 h po tym jak się obudziłam ( miałam CC w znieczuleniu ogólnym) potem wiadomo że boli ale nie było tragedii 🙂 teraz się tylko boje bo opieka nad niemowlakiem nie była taką straszną ale gorzej będzie mi się zająć starszakiem bo do niego bardziej trzeba się schylać i biegać a tego sobie przez pierwsze kilka dni nie wyobrażam😱

Dla mnie traumatyczne było pierwsze 3-4 h po tym jak się obudziłam ( miałam CC w znieczuleniu ogólnym) potem wiadomo że boli ale nie było tragedii 🙂 teraz się tylko boje bo opieka nad niemowlakiem nie była taką straszną ale gorzej będzie mi się zająć starszakiem bo do niego bardziej trzeba się schylać i biegać a tego sobie przez pierwsze kilka dni nie wyobrażam😱
A czemu w znieczuleniu ogólnym miałaś CC ??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry