SzacunTo ja wizyty mam co 4 tyg, byłam 2 sierpnia a teraz mam 30![]()

Czytałam o twoich wynikach Pappa. Martwiłam się o ciebie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SzacunTo ja wizyty mam co 4 tyg, byłam 2 sierpnia a teraz mam 30![]()
Czekam na wynik Nifty, najpóźniej ma być dziś i mam nadzieję że będzieSzacun. Pamiętam, jak moje znajome z forum tak latały do gina co chwilę i sobie myślałam, że po co, i że się wygłupiają
. A teraz sama biegam co dwa tygodnie, a mogłabym jeszcze częściej
Czytałam o twoich wynikach Pappa. Martwiłam się o ciebie. Wiesz już coś więcej? Czy nie chcesz tu pisać?
Szok, ja zrobiłam w piątek 13 sierpnia, we wtorek 17 sierpnia już miałam...I nie ma wyników, jak robilam to mi powiedzieli że jeszcze się nie zdarzyło żeby były później niż po tyg, najwidoczniej mam pecha![]()
Hej Ania, która ciąża? Jak się czujesz?Hej, nieśmiało witam się z Wami, chętnie dołączę z terminem na 24.02. Powoli zwalniam tempo w pracy, i zaczynam szukać sobie zajęć
Czytam Wasze początki przypominając sobie czerwiec, ale chyba nie przebrnę przez wszystkie strony
Pozdrawiam serdecznie
Ania
3 ciąża, mam dwóch synów 9 i 5 lat. Czuję się już w miarę ok, pierwszy trymestr zaskoczył mnie mdłościami, w poprzednich ciążach nie miałam takich dolegliwości. Całe szczęście już jest lepiejHej Ania, która ciąża? Jak się czujesz?
To życzę dziewczynki ☺☺3 ciąża, mam dwóch synów 9 i 5 lat. Czuję się już w miarę ok, pierwszy trymestr zaskoczył mnie mdłościami, w poprzednich ciążach nie miałam takich dolegliwości. Całe szczęście już jest lepiej
Pocieszam się że zupełnie inna reakcja organizmu to może mieszka tam dziewucha![]()
Ja też mam 2 synów i w tej ciąży miałam dużo większe mdłości niż w pozostałych i okazało się, że teraz będzie dziewczynka3 ciąża, mam dwóch synów 9 i 5 lat. Czuję się już w miarę ok, pierwszy trymestr zaskoczył mnie mdłościami, w poprzednich ciążach nie miałam takich dolegliwości. Całe szczęście już jest lepiej
Pocieszam się że zupełnie inna reakcja organizmu to może mieszka tam dziewucha![]()
Dziękuję, czyli jest nadziejaJa też mam 2 synów i w tej ciąży miałam dużo większe mdłości niż w pozostałych i okazało się, że teraz będzie dziewczynkawięc Tobie też tego życzę
![]()