Chłopaka łatwiej dostrzec, a skoro nie dostrzegli to kolejny argument, że może dziewczynkaDziękuję, czyli jest nadziejaale zanim się dowiem to jajko zniosę bo najbliższa wizyta 16.09, a jeszcze pytanie czy się pokaże czy będzie plecy pokazywać jak ostatnio cały czas
![]()
reklama
Fasolkowoooo
Fanka BB :)
polecam detektor tętna, bardzo uspokaja, a nawet czasem słychać jak maluch się rusza, zatrzeszczy w słuchawkach aż miłoMam to samo, a brzuch już bardzo duży, wczoraj byłam u stomatolaga i na powitanie: "Dzień dobry, a kto tu z takim brzuszkiem do mnie zawitał"![]()
Jeżeli chodzi o uspokojenie nerwów to wymyśliłam sobie, że jak codziennie będę czuć ruchy dziecka to się trochę przestanę bać. Najchętniej to bym codziennie na usg chodziła♀
![]()
Ja się cały czas waham czy kupić detektor, stresuje się, że przez tłuszcz na brzuchu nie będę w stanie znaleźć tętna okruszka i będę tylko panikować dodatkowopolecam detektor tętna, bardzo uspokaja, a nawet czasem słychać jak maluch się rusza, zatrzeszczy w słuchawkach aż miło![]()
Fasolkowoooo
ja też mam tłuszczyk na brzuchu i na spokojnie się udaje, faktycznie czasem się schowa, odwróci że trzeba się skupić ale wtedy bez paniki, chwilę się poruszać i spróbować kolejny razJa się cały czas waham czy kupić detektor, stresuje się, że przez tłuszcz na brzuchu nie będę w stanie znaleźć tętna okruszka i będę tylko panikować dodatkowo![]()
Kurde, ale stresu ci dokładająI nie ma wyników, jak robilam to mi powiedzieli że jeszcze się nie zdarzyło żeby były później niż po tyg, najwidoczniej mam pecha![]()
A od którego tygodnia można użyć tego urządzenia?polecam detektor tętna, bardzo uspokaja, a nawet czasem słychać jak maluch się rusza, zatrzeszczy w słuchawkach aż miło![]()
Fasolkowoooo
w zależności od modelu, ja używałam od 13 tygodniaA od którego tygodnia można użyć tego urządzenia?
Jak w końcu uwierzę w moja ciążę to na stówę sobie kupię. Czekam na wyniki Pappa i jak wyjdą dobrze, to moze wtedy się trochę uspokoję. U mnie dziś 13+3 a u ciebie?w zależności od modelu, ja używałam od 13 tygodnia![]()
Wiesz, że ja od początku nie mam żadnych objawów ciążowych? Dziwne to dla mnie
reklama
Ciasteczko89
Początkująca w BB
Ja teraz tak nie mam, ale dwie pierwsze ciąże w pierwszym trymestrze praktycznie bezobjawowe. Odrobinę większa senność i tyle. Sama sobie zazdroszczę tamtego czasuJak w końcu uwierzę w moja ciążę to na stówę sobie kupię. Czekam na wyniki Pappa i jak wyjdą dobrze, to moze wtedy się trochę uspokoję. U mnie dziś 13+3 a u ciebie?
Wiesz, że ja od początku nie mam żadnych objawów ciążowych? Dziwne to dla mnie. Ktoś tu na wątku tak ma?