_white_wall
Fanka BB :)
nie wiem, jakoś się martwię, że nic tam nie będzie, a za tydzień mógłby juz być hahaA czemu nie chcesz jutro?
ale to tak raczej nie działa, jak ma być to będzie [emoji4] także jutro o 11:30 może się czegoś dowiem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie wiem, jakoś się martwię, że nic tam nie będzie, a za tydzień mógłby juz być hahaA czemu nie chcesz jutro?
A który jutro będzie tydzień?nie wiem, jakoś się martwię, że nic tam nie będzie, a za tydzień mógłby juz być haha
ale to tak raczej nie działa, jak ma być to będzie [emoji4] także jutro o 11:30 może się czegoś dowiem
Ja mam od kilku dni glukometr.. Nieważne czy masz na czczo 150 czy 93, wszystko powyżej 92 chyba a to cukrzyca ciążowa..Turcja? Wowgdzie Cię tak wywiało? Opowiesz coś więcej? Pojechałaś za miłością czy może jakoś sentyment do samej Turcji?
Ja jestem ze Śląska, okolice Katowic.
Kurcze, no właśnie koleżanka też już mi pisała ze powyżej 92 to cukrzycaaż muszę zobaczyć jaka miałam glukozę na pierwszych badaniach w 5 tyg poprzedniej ciąży
jutro będę ogarniać temat z diabetologiem, ciekawe jakie terminy.
Jakie jest w ogóle postępowanie w takiej cukrzycy? Trzeba się bezwzględnie trzymać diety z niskim IG? Kategorycznie zero słodyczy, białego pieczywa itd?jestem przerażona...
6+6 z ostatniej miesiączki, ale możliwe że ciąża jest jakieś 5 dni młodszaA który jutro będzie tydzień?![]()
Będzie wszystko dobrze! Na poprzedniej wizycie widziałaś pęcherzyk?6+6 z ostatniej miesiączki, ale możliwe że ciąża jest jakieś 5 dni młodsza
Będzie wszystko dobrze! Na poprzedniej wizycie widziałaś pęcherzyk?
Spokojnie, na pewno będzie wszystko dobrze, daj znać po jutrzejszej wizycie. Ja idę jak będzie 5+1i nam nadzieję że zobaczę pęcherzyk. Boli mnie cały czas podbrzusze tak kłuje i uciska i martwię się tym.tak, było wszytko ok
z tym że ostatnio zrobiła mi usg przez brzuch, więc może dlatego nie dostrzegła zarodka [emoji848] mogłam od razu się upomnieć o takie dopochwowe
tez tak miałam od czasu przed spodziewaną miesiączką, aż do końca 5 [emoji4] te bóle raczej normalneSpokojnie, na pewno będzie wszystko dobrze, daj znać po jutrzejszej wizycie. Ja idę jak będzie 5+1i nam nadzieję że zobaczę pęcherzyk. Boli mnie cały czas podbrzusze tak kłuje i uciska i martwię się tym.
Ja w piątek z usg miałam 6+1 i było już serduszko6+6 z ostatniej miesiączki, ale możliwe że ciąża jest jakieś 5 dni młodsza
ale mam długie cykle i to może być też przez późniejszą owulacjęJa w piątek z usg miałam 6+1 i było już serduszko![]()