Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Który tydzień?Dzień dobry, kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty
Widziałam, że coś pisałyście skąd jesteście i Widziałam Bielsko-Biała i Andrychow i Sucha Beskidzkaja jestem spod Wadowic a w Suchej miałam cc
Ja już jestem na l4![]()
W poprzedniej ciąży odrazu jak się o niej dowiedziałam poprosiłam o L4 , lekarka wystawiła bez problemu boCześć dziewczyny przy poniedziałku. Ja już po badaniu krwi. Sączę kawulke w pracy póki mnie nie odrzuciło jeszcze. Ogólnie to uwielbiam kawkę. Mam do Was pytanie. Wiem że informuje się pracodawcę po 3 miesiącu, ale ja pracuje w laboratorium chemicznym i mam kontakt z substancjami różnymi. Poza tym dzisiaj właśnie szef ma mi przekazać projekt na cały rok jako liderowi i sama nie wiem co mam robić? Co byście zrobiły na moim miejscu? Dodam że dzisiaj zaczynam 4 tydzień
PowodzonkaO 11 mam wizytę do tej pory się nie stresowałam ale już mnie brzuch boli z nerwów czy wszystko z moja kropka jest dobrze... Wizytującym życzę udanych wizyt a reszcie miłego i spokojnego dnia![]()