klaudusia21
Fanka BB :)
Dziewczyny które mają dzisiaj wizyty, jak samopoczucie? Mnie dopada momentami lekki stresik ale później sprowadzam się do tzw. Pionu
Trzymam za Was kciuki !
Ja wizyta 16.40
Trzymam za Was kciuki !
Ja wizyta 16.40
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Żołądek w gardle. Trzymajmy sięDziewczyny które mają dzisiaj wizyty, jak samopoczucie? Mnie dopada momentami lekki stresik ale później sprowadzam się do tzw. Pionu
Trzymam za Was kciuki !
Ja wizyta 16.40
Ja zaczęłam o tym myśleć... Niby można już NIFTY zrobić w 10 tygodniu... Zaczynam wariować, pierwsze USG mam we wtorek i już radośnie zaczęłam uprawiać czarnowidztwoNarazie nie, chyba, że wyjdzie coś nie tak w prenatalnych ale wtedy chyba zdecydowałabym się na amniopunkcji bardziej, dla 100% pewności. Obyśmy nie musiały....
Ja myślałam żeby zrobić już w 10 tygodniu... Żeby mieć czas na jakąś reakcję w razie czego. Już sama nie wiem chyba zaczyna mi odbijać na stare lata ;-)Jak wyjdzie coś nie tak w prenatalnych to zrobię, a jak wszystko będzie ok to nie![]()
Ja znowu myślę, żeby zrobić pappa wcześniej, żeby zobaczyć jak wyjdzie, czy bardzo źle. Jeśli tak, to wteyd może zdecyduje się na Nifty albo sanco jeszcze przed prenatalnymiJa zaczęłam o tym myśleć... Niby można już NIFTY zrobić w 10 tygodniu... Zaczynam wariować, pierwsze USG mam we wtorek i już radośnie zaczęłam uprawiać czarnowidztwo
Tak, porównywałam ceny z innymi i nie ma różnicy. Ceny na paragonie mam takie jak w internecieGosia gdzie robisz badania? W Diagnostyce?
O której godzinie Ty masz?Żołądek w gardle. Trzymajmy się