Lusia04
Moderator
Ja mam córeczkę 10 miesięcyU mnie maluszki w wieku 5 i 3 lata a jak u Was ?
Jutro mam wizytę i nie ważne która to ciąża stresuje się tak samo ;/

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam córeczkę 10 miesięcyU mnie maluszki w wieku 5 i 3 lata a jak u Was ?
4 latni synU mnie maluszki w wieku 5 i 3 lata a jak u Was ?
Lekarz stwierdził że 22/23 luty. Czyli tak jak z OMCzy tylko mi wychodzi termin na koniec lutego?
Ja mam 8 miesięcznego na pokładzie synaJa mam córeczkę 10 miesięcy [emoji4] będę trzymać kciuki za pozytywne wiadomości [emoji4]
Mi niby z OM 28.02-1.03 wychodzi a w apce preglife gdzie przy pierwszym się sprawdziła wychodzi 26 luty a mąż 27 ma urodzinyLekarz stwierdził że 22/23 luty. Czyli tak jak z OM [emoji846] a 23 luty to moje urodziny [emoji85][emoji28]
U mnie córka 8 lat i syn 5 latU mnie maluszki w wieku 5 i 3 lata a jak u Was ?
mój mąż tez jest z 23 lutegoLekarz stwierdził że 22/23 luty. Czyli tak jak z OMa 23 luty to moje urodziny
![]()
Jest już od kilku dni : lutowe mamusie 2022natka777 pisze:
Hej
Nie znalazłam takiego wątku, więc zakładam i zapraszam wszystkie mamusie z terminem na luty 2022![]()
Przede wszystkim nie denerwuj się. Może za mało piłaś dzisiaj wody? Bóle głowy podobno są normalne... Napij się szklankę wody i spróbuj zasnąć kochanaHalo jest tu kto??
Dopadł mnie straszny bol glowyniestety wróciły lęki ze cos mi jest strasznego... Zaanac nie moge, mimo ze sobie powtarzam ze to nic takiego to gluoie myśli niebdaja spokoju
![]()