agabaj92
Fanka BB :)
Ojej to będziemy miały podobnie wiekowo dwójkę maluchów [emoji846]Z września [emoji4] więc miesiąc straszą od Twojego synka [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojej to będziemy miały podobnie wiekowo dwójkę maluchów [emoji846]Z września [emoji4] więc miesiąc straszą od Twojego synka [emoji4]
4 sierpnia mam wizytę i będzie to 12 tydzień. Mam nadzieję że będzie już okTrzeba być dobrej myślikiedy teraz się wybierasz na wizytę?
Najlepszy jest 2 trymestr. Ja nie narzekam na poprzednią ciążę bo w 9 miesiącu imprezę robiłam dla rodziny. Ale cieszę się że teraz końcówka będzie w zimie bo ciężko było chodzić z wielkim brzuchem w upałachDziewczyny jak ja już bym chciała 3 trymestr![]()
Ja Tez juz bym chciała zacząć się cieszyc i delektować ciąża, mam nadzieję, że jeszcze trochę i to nastąpiNajlepszy jest 2 trymestr. Ja nie narzekam na poprzednią ciążę bo w 9 miesiącu imprezę robiłam dla rodziny. Ale cieszę się że teraz końcówka będzie w zimie bo ciężko było chodzić z wielkim brzuchem w upałachja się delektuje ta ciąża bo to już ostatnia
![]()
Najlepszy drugiNajlepszy jest 2 trymestr. Ja nie narzekam na poprzednią ciążę bo w 9 miesiącu imprezę robiłam dla rodziny. Ale cieszę się że teraz końcówka będzie w zimie bo ciężko było chodzić z wielkim brzuchem w upałachja się delektuje ta ciąża bo to już ostatnia
![]()
Heh ja od 38 TC aż do porodu więc 4 tygodnie mowilam codziennie ze dziś w nocy będę rodzić żeby był przygotowany. A skończyło się że 10 dni po terminie poszłam do szpitala i w poniedziałek mieli mi wywoływać a córka w nocy stwierdziła że wychodzi. Więc miałam wrażenie że ta ciąża nigdy się nie skończy. Ja rodziłam 14 września więc całe lato chodziłam z brzuchem wielkim. Ale i tak wspominam dobrze tamtą ciążę. Teraz mam nadzieję na cc bo drugi raz nie będę rodzić naturalnie a podobno 2 dziecko jest większe niż pierwszeNajlepszy drugiW trzecim miałam wrażenie że ta cisza już nigdy się nie skończy. Jak skończyłam 37 tydzień to każdego dnia miałam nadzieję że poród zacznie się już dziś. Rodziłam 25 lipca i mam wrażenie że tamtego lata mi upały nie dokuczały tak jak teraz w I trymestrze
![]()
Spokojnie będziesz jeszcze cieszyć się. Najlepsze są kopniaki o ile nie są jakieś bardzo mocne bo czasami myślałam że będę miała siniaki po mocnej serii od córkiJa Tez juz bym chciała zacząć się cieszyc i delektować ciąża, mam nadzieję, że jeszcze trochę i to nastąpi![]()