O to dobrze jak energia jest ,a co do pleców to i mnie bolą jakos od tygodnia też tak że musimy się przyzwyczaić pomału do tegoA dziękuję, bardzo łagodnie przechodzę przez moją pierwszą ciążew zasadzie obyło się bez większych mdłości. Bywałam bardziej zmęczona, na tyle, że musiałam się zdrzemnąć w dzień, ale teraz jest już super
jedyne co mi trochę dokucza to plecy, ale ogólnie nawet więcej energii mam
![]()
reklama
O to dobrze jak energia jest ,a co do pleców to i mnie bolą jakos od tygodnia też tak że musimy się przyzwyczaić pomału do tegonie te
Mnie już też plecy zaczynają boleć,aż się martwię co to będzie za kilka miesięcyO to dobrze jak energia jest ,a co do pleców to i mnie bolą jakos od tygodnia też tak że musimy się przyzwyczaić pomału do tego![]()
Dokładnie teraz narzekamy a co to bd późniejMnie już też plecy zaczynają boleć,aż się martwię co to będzie za kilka miesięcy![]()
misiacova
Fanka BB :)
Ja też się martwię jak to będzie, zwłaszcza, że mam ogromne piersi i to już dla mojego kręgosłupa straszne obciążenieDokładnie teraz narzekamy a co to bd później![]()
Oo no to zeczywiscie ,trzeba po prostu odpoczywać
i być dobrej myśli że będzie Dobrze
Ja też się martwię jak to będzie, zwłaszcza, że mam ogromne piersi i to już dla mojego kręgosłupa straszne obciążenie![]()
Lusia04
Moderator
Mnie u z chyba z miesiąc boli w krzyżachMnie już też plecy zaczynają boleć,aż się martwię co to będzie za kilka miesięcy![]()
Ja_niagara
U nas też produkcja miała być zamknięta na dwójceDziękuję to będzie 2 córka mojazawsze chciałam 2 córeczki ale produkcja już zostaje zamknięta więc mąż upragnionego synka nie będzie miał
![]()
Lusia04
Moderator
Ja już zamykam bo mam za mały domU nas też produkcja miała być zamknięta na dwójce![]()
Szałwia
Hejka, zaczęłam urlop w końcu 
tradycyjnie wezmę się za sprzątanie i załatwianie wszystkich zaległości , wizytę mam dopiero 30 , połówkowe 14 września a dziś zrobię w końcu Nifty, umówiłam się na po południu , mam ogromną nadzieję że wynik będzie dobry . ..
reklama
Ja też umówiona już na połówkoweHejka, zaczęłam urlop w końcutradycyjnie wezmę się za sprzątanie i załatwianie wszystkich zaległości , wizytę mam dopiero 30 , połówkowe 14 września a dziś zrobię w końcu Nifty, umówiłam się na po południu , mam ogromną nadzieję że wynik będzie dobry . ..
Ja dziś już 17+0